snm1- Kızlar hamileliğinizde şırdan, ya da mumbar yediniz mi. Doktoruma sordum temizliğinden en olduğun yerden yiyebilirsin dedi. Mantıken de saatlerce kaynayan şey sizlere de sormak istedim benim gibi canı çok çekip yiyen var mı
Buseylmz snm1- yiyebilirsin diyorsa ye canım ama ben sevemiyorum ne şırdanı nede mumbarı kötü kokmuyor mu ya😒
Buketkucuk snm1- doktorun yiyebileceğini söylediyse en doğrusunu o bileceğinden yiyebilirsin bence canım ben hiç yemedim ama ben sucuk bile yememeye özen gösteriyorum bildiğim kadarıyla da hamilelikte sakat et asla yenmemesi gereken şeylerden ama doktorun sorun görmediyse yiyebilirsin sanırım afiyet olsun
snm1- Buketkucuk evet cok abartmamak şartıyla koalyo kesinlikle yasakladı sigarayı da bunun için temzlgnden eminsen abartmamak sartyla ye afiyet olsun dedi 😊
Nisanurunannesi3850 Kbraozkn işkembe yiyomusunuz ben 25 haftaligim tereddütde kaliyorum canim istiyo ama yesemmi yemesemmi bilemedim
mercimeginanne snm1- ayda 1 şırdan yiyorum 1 tane 🙈🙈 mumbarı da birkez denedim geçen ay ama şırdan kadar lezzetli gelmedi şahsen 🙈 iyi pişirildiğinden ve temiz oldugunu bildiğiniz bir yerden yiyin
Tugcek33 snm1- şırdan aşermiştim sanki 3 tane yerim gibiydi nasıl iştahlıydım🤣 tabi ki o an yiyemediğim için yarısını zor yedim, normalde kokoreç şırdan çok severim🥰
Maviss1525 snm1- Ben yedim ikisinide çokda severim doktoruma söyledim temiz yapıldığından çok çok emin olman lazım evde kendin yapsan güzel temizlesen ye derim ama dışarıda eminde olsan temizliğinden biraz idare ediver yememeye çalış dedi ama çok canım çekti bir iki kez yedim ondan birşey olmaz dedi
snm1- Maviss1525 bana da eminsen yieblrsn dedi arkadasım hep yedi aldgmz yerden maşallah birşey olmadı. Bende cok yemiyorum zaten cok nadır cok canım ckerse