Girisimci Caniimkizim sezaryen doğurduğum gece ağrılarım vardı bebeğimi sevdim emzirdim sonra bir yorgunluk çöktü emmek dışında bebeğim hep bebek odasında ablalarına emanetti. Ben 2 gece kalmıştım hastenede. Bana asıl bebek gibi baktılar sağolsunlar.
Mcakir Caniimkizim maddi durumunuzu sarsacak bir şey değilse sizin için hangisinin iyi olacağını düşünüyor , hangisi içinize sincekse onu yapın bence. Hepimiz bebişler için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bence herşeye değer 😊 ( imkanlar el verdikçe ) 😊
Deteledmom21 Zehraaa98 Tabiki Cok iyi ler acibadem ama cok pahalilar yani bi cocuk dogurcaz nerden neyi gecirsem diyolar
Meryem1316 Sed22-09 jimer de bir hafta önce doğum yaptım sürpriz bir şekilde . Doktorum Aral bey di . Doğumum çok zor geçmiş . Doktorum ve hastane çok iyiydi . Bebeğim küvezde. Daha iki hafta kalacak . Çok iyi bakılıyor gözüm arkada değil . 7000 TL verdim asla pişman değilim . Kimse doğum sırasında ne yaşayacağınızı bilemez . Güveniyorsanız 8000 de verilir . Medicana 2020 de doğum İçin özel sigorta yapıp 5000 TL ödeme istiyordu
MehZey Caniimkizim maddi durumun iyiyse olabilir ama orta gelirli isen başka bı eksiğini kapatabilir başka bir ÖZEL hastanede doğumunu gerçekleştirebilirsin
Srnysl Minikmucizembenim aynen canım değişiyor şehirden şehire ilçeden ilçeye ben Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşıyorum burda korona testi dahil 1900 verdi eltim Aralık’ta şuan zam geldi mi bilmiyorum ama gelse gelse en fazla 2500 olur o da gayet normal bence büyük şehirlerde çok uçuk fiyatlar maalesef
Brc35 Caniimkizim ameliyat esnasında sedasyon zaten yapılıyor soru mantıksız? Bol agrı kesici istemeniz bisey değiştirmez verilecek agrı kesici herkes İcin aynıdır. Hastanın isteğine özel sedasyon ve agrı kesici ayarlaması yapılan yer hic gormedim 10 yıldır sağlık sektöründeyim. 8 bin az mı cok mu sizin maddi durumunuza kalmıs kisisel Bi tercih. Hayırlı doğumlar dilerim. Yanlıs hatırlamıyorsam siz gecen de birikim yapıyorum diye soyleniyordunuz sizin eğer oysanız sizin İcin 8 bin cok Bi rakam olmalı
Caniimkizim Brc35 sedasyon yapılmıyor istemezsen bebeği görüyorsun dokunuşlar hissediyorsun nesi mantıksız anlamadım
Ayse2011 Caniimkizim şahsen konuşuyorum ben olsam vermezdim bu kadar parayı dogum için cok fazla bir mebla farklı bir hastanede yapardım dogumumu kalanını bebegim için harcar veya kenara atardım şu koronadan dolayı çok zor durumlardayız ne olur ne olmaz demek lazım başka yerde yapıp kalanı koluna bilezik yap altın değerleniyor 🙂
Ebru2403 Caniimkizim 8000 çok fazla bence değmez ya daha uygun özel hastaneler var YADA güzel ilgili devlet hastaneleri var tercih yine sizin😊
Brc35 Caniimkizim spinal anestezi diyorlar o dediğine sezeryan olmayı planlıyorsan anestezi olmadan seni kesemezler ben sağlık calısanıyımsen de öğretmensin neyini anlamadım cok merak ettim. Anestezi vermeden kestiklerini mi düsünüyor sun?
Brc35 Caniimkizim ne kadar rahat olursan isin o kadar güzel gider. En iyisi olsun diye bi arkadasım en iyi hastaneye gitti anestezisi tutmadı. İlac işlemleri sizin isteğinize baglı yapılmaz bunu oncden konusun sonra uzulursunuz.