rumeeysa_celik nur94_ Benim de çok sancım oluyor adet sancısı çeker gibi sizin de öyle mi sancılarınız sabah daha çok oluo uyandığım zaman
nur94_ rumeeysa_celik Evet sanki adet oluyorum ama daha yoğun adet sancısından, günde 2-3 kez giriyo sancı birden kesiliyo çok uzun sürmüyo
Busraturkmenn1 Aydanur51-34 canim ben 37yi bitiricem 3 gun sonra benimki de donmedi. Dogum aninda bile dondugu oluyormus sorun etme canini sıkma hic
spaceship nur94_ merhaba. Ne sıklıkta ve ne kadar çıktı sancılarınız ? Siz hissediyor musunuz ? ben de benzer durumdayım ama bu kadar net değil henüz, belirsiz. O yüzden merak ettim🙄
civcivimm_ Byzaoz normal bence benimki 28 haftalliken döndü sancılarım başladı o zmaan hastaneye yatışım yapıldı erken dogum olabilir dedi ama 34 olduk ama bir sıkıntı yok suan sadece arada baskı yapio
Lepiska21 Aydanur51-34 Evet canım bebeğin kendi keyfi bilir dedi günün bitince hala dönmemiş olursa sezaryen yaparız dedi hemen bende yürüyüşü deneyim o zaman inşallah döner bebişlerimiz
spaceship nur94_ anladım, kaçı gördünüz nst de sancı olarak ? Hatırlıyor musunuz acaba veya dikkat ettiniz mi ?
Begm Aydanur51-34 benimde dönmüştü 31 haftada canım şuan 35 olacak ve altıma baskı ediyor sanırım erken doğacak gibi üçüncü çocuğum biliyorum belirtilerini 34 haftadan sonra dönemedi ise dönmez bnce artık çünkü doktorum bana 31 de dönmüş iyi 34e kadar dönmeyene sezeryen yapıyoruz alan kalmıyor dönemiyor bebek 34den sonra demişti
nur94_ spaceship O an ki panikle nst sonucum doktorumda kaldı çünkü bana hemen serum falan taktılar kaynadı arada , çarşamba tekrar kontrolüm var ozaman sorucam
nur94_ Nehirr88k Şöyle hissettim tekmeleri hep aşağı tarafta hissediyodum ama 33.hafta itibari ile hep yukarda hissettim sanki ayaklar hep göğüsümün altında
Meltemkol Byzaoz bende en son 29 da gittim üstte idi daha başı şuan bende 31 im 11 ocakta gidicem inşallah benimde dönmüştür çünkü bana da 2 hafta önde diyor en başından beri
Musonn Aydanur51-34 ilk gebeliği de bizde 39+3 kadar bekledik dönmedi😊 sezeryan olduk. Hayırlısı olsun dik kafalı bebişler