Aydanur51-34 Kızlar merhaba benim gibi bu durumu yaşayıp sonrasında bebeği dönen var mı ya da doktorlarınızın önerdiği bir şey varsa paylaşır mısınız ? Bol bol yürüyüş yaptığım halde dönmüyor
ipekkkkkkk7 Aydanur51-34 Bizde 33+3 üz benim bebeğimde hala dönmedi you tobe de bebeğin dönmesi için hareketler var ama doktoruma hala sormadigim için yapmiyorum
Lepiska21 Aydanur51-34 Canım bende 34+3üm bugün doktor randevum vardı daha dönmemiş bebeğim bende böyle bi post açıcaktım sen açmişsın bol bol dinlen dedi sürekli soluna yatmaya çalış bebeğine olabildiğince yer açmaya çalış rahat hareket etsin dedi herhangi bir egzersiz falan söylemedi bana
Heyecandorukta Aydanur51-34 Daha çok erken değilmi buna telaş yapmak için? Yerleri var daha elbet dönerler.Doktorunuzda en doğru bilgiyi verir. Bende 34+2 yim ve hiç düşünmedim bunu 🤔
rumeeysa_celik Erken doğum olacağını nere nur94_ erken doğum olacağını nereden anladınız acaba belirtileriniz neydi
Byzaoz nur94_ bizimde 31 haftalikken kontrol vardi bebegin bas asagi pozisyona gelmis dedi. Bende korkmustum cok erken degilmi diye ilk gebeligim hic bilgim yok. Normal mi yani 31 de donmesi (ama bizimkinin gelisimi 2 hafta onde 33haftayla uyumlu dedi)
nur94_ rumeeysa_celik Evet sancım vardı nst bağlandım orda da çıktı sancı doktor erken doğum olcak dedi bakalım bekliyoruz bizde
Aydanur51-34 ipekkkkkkk7 ben sordum bebeğin dönmesi için ekstra bi hareket yok yürüyüş dışında dedi ama pek tatmin etmedi beni bu cevap YouTube’da çokça video var ve kafam allak bullak oldu
Aydanur51-34 Lepiska21 her doktor farklı söylüyor benimkide bol bol yürüyüş dedi kimisi bebeğin dönmesi şans işi diyor anlamış değilim
Aydanur51-34 Heyecandorukta doktorum sezaryen yanlısı olduğunu bugün belli etti dönmezse haftası doldu mu sezaryene alırız dedi ve tatmin edici cevap alamadım illaki bi yöntemi vardır yürüyüş dışında diye düşündüm o yüzden sormak istedim bilmşyorumm belki ben acele ediyorum ama bu soru sürekli kafamda yankı yapıyor acaba dönecek mi dönmeyecek mi
ipekkkkkkk7 Aydanur51-34 Yani gittiğinde sor istersen canım hareketleri göster bunları yapabilir miyim diye ya da wp den at sor
Lepiska21 Aydanur51-34 Evet canım bebeğin kendi keyfi bilir dedi günün bitince hala dönmemiş olursa sezaryen yaparız dedi hemen bende yürüyüşü deneyim o zaman inşallah döner bebişlerimiz
Byzaoz nur94_ bende bebegin gelisimi onde oldugu icin bide suyun fazla dedi nst ye baglandim ama bisey cikmadi banada erken doğum olabilir dedi
Byzaoz Nehirr88k benim 31de donmus ama ben hic hissetmedim. Eger hissediliyorsa kilodan kaynakli olabilir mi bilmiyorum 91 kiloyum.
nur94_ Nehirr88k Şöyle hissettim tekmeleri hep aşağı tarafta hissediyodum ama 33.hafta itibari ile hep yukarda hissettim sanki ayaklar hep göğüsümün altında
civcivimm_ Byzaoz normal bence benimki 28 haftalliken döndü sancılarım başladı o zmaan hastaneye yatışım yapıldı erken dogum olabilir dedi ama 34 olduk ama bir sıkıntı yok suan sadece arada baskı yapio
Meltemkol Byzaoz bende en son 29 da gittim üstte idi daha başı şuan bende 31 im 11 ocakta gidicem inşallah benimde dönmüştür çünkü bana da 2 hafta önde diyor en başından beri
rumeeysa_celik nur94_ Benim de çok sancım oluyor adet sancısı çeker gibi sizin de öyle mi sancılarınız sabah daha çok oluo uyandığım zaman
spaceship nur94_ merhaba. Ne sıklıkta ve ne kadar çıktı sancılarınız ? Siz hissediyor musunuz ? ben de benzer durumdayım ama bu kadar net değil henüz, belirsiz. O yüzden merak ettim🙄
Mom-2 Aydanur51-34 canım daha erken değilmi zaten son gün bile dönebiliyor benim ilk hamileliğimde oğlum 37.haftada dönmüştü
Uysl Bende 35 haftalık hamileyim iki hafta once doktorum donmemis dedi baklm yarin kontrolüm var dönmüş mu 36 kadar donmezse dönmez dedi bende bol bol hareket etmeye calisiyorum