minnie123 Glcndvrn 35+3 🙏🏻 İnşallah Ocak sonu veya Şubat başı olacak bakalım Ocak sonu olursa babasıyla doğum günleri aynı zamana denk gelecek 😇
Ezgilerledolu Acelya68 Hic bilmiyorum canım doktorum kesin bişey demedi ama 25 ocak gibi falan olabilir diyordu yani bidahaki muanede belli olucak net tarih
Semazrl Glcndvrn 36+4 herşeyim hazır biran önce gelsin diye kızımı bekliyorum son zamanlar çok zor geçiyor 😭😭
Yasemin2344 Glcndvrn bende çok heyecanlıyım bugün gün aldım 12 ocakta sezeryana alıcak şimdiden strese girdim 🐣💙
Drykrc Yasemin2344 aynı gün benim de 12 Ocak çok heyecanlıyım bende sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻
idilduru Glcndvrn 🙋🏻♀️ bende 36+4üm. Sen postu 9 saat önce açtığına göre sende şu an 36+4 oldun 😂 benimde bu hafta kontrolüm var çatı muayenesi yapılacak biraz korkuyorum 😕 Nisa hastanesinde doğum yapacağım inşallah
Sedaysr Glcndvrn Bende 37 haftalığım 15 ocak doğum tarihimiz korku heycan hepsi bir arada 🙈 Rabbim kolay doğumlar geçirmemizi nasip etsin kızlar 🙏
aysiin Dytbsr benimde 8 ocak canım 38+3 te alacak heyecanla bekliyoruz inşallah hepimiz sağsağlim kavuşuruz😇
Mommyy_ Glcndvrn dün gittiğimde 2700 çıktı, inşallah yanılmaz ultrason da daha düşük olmaz🙏🏻 Benim suyum azaldığı için bekletmek istemiyor doktorum😞