mucizemARAS NilayRuya benimde öyle 21 haftalık olduk 2 haftadır bariz hissediyorum hatta bi kaç defa bakıyorum karnımın göbek deligimin alt tarafında cıkıntı oluşup iniyo 🥰🥰
NilayRuya Ebruakcetin sabırsızlıkla bekliyorum valla yiyeceğim tekmeleri😻 ben de çok mutlu oluyorum varlığını hissettiriyor yavrum 🤭
mucizemARAS NilayRuya bende bi kaç defa farkettim cinsiyeti ne kız daha agır oynar derler bilmiyorum benim erkek die belkide böyle farkediyorum 🙈
Eminecetinkaya Ah sen 30 haftayı geç o zaman görürsün 35 haftayim dün akşam karnıma hareketlerini izlemek için soda şişesi koydum bi tekmeyle düşürdü ama çok eğlenceli oluyor onu hissetmek çok güzel özel duygu keyfini çıkar:)
NilayRuya Eminecetinkaya yaaa yerim onu beeeen çıkmak istiyor artık annesi az kalmış Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin 🤲☺️
NilayRuya mucizemARAS cinsiyetini göstermedi bebemiz ama doktor kalça yapısından kıza benziyor kesin birsey diyemem dedi☺️
NefesDeniz NilayRuya Hepimiz şiddet mağduruyuz ama pamuklu şiddet bunlar pamukluu🥰 Normal bende de oluyor hareketlerden sonra sancı..hele bugün ayrıntılı ultrason vardı bir yandan doktor ultrasonu bastırıyor bir yandan bebeklerim doktora karşılık veriyor 1 saat olan bana oldu🤪😀
Busramusti NilayRuya 31. Haftadayiz bir haftadır o kadar hareketli ki bazen baya canım acıyo🙈🙈 son haftalarda kim bilir neler yapicak 😃😃
Deniz1634 Henüz 23 haftaligiz ama benim minnak ara ara nivpit burdayım diyo cok fazla öyle hareket yok oğlanlar da böyle değildi bu çok ağır başlı canım arada bir eh burdayım bunla idare et dermis gibi pıt okadar yani😆