Annesikuzeyin 37 haftalığım ve artık o kadar zor taşıyorum ki kendimi ve o kadar zorlanıyorum ki her konuda doğurmak istiyorum rahmim açılması için ne yapabilirim :(
mrs_elisah Annesikuzeyin 35+5 im bende bekleyeyim burada 🤔 1 buçuk hafta sonra bende aynı durumda olacağım muhtemelen.
BktMls Annesikuzeyin al benden de o kadar 😕 hemen baş dönmesi tansiyon düşüklüğü baş gösteriyor zar zor iş yapar oldum. sağ sağlim kawuşalım inş 🙏🏻
Annesikuzeyin mrs_elisah yaa ağlayacak duruma geliyorum artık sabah 5 e kadar oturuyorum sabah yatabiliyorum anca ağrılardan
mrs_elisah Benim erken doğum riskim vardı rahim ağzı kısalığından dolayı ama eşim 40. Hafta gelecek bebek diyor umarım o kadar da sürmez 😁😁
Merve_nedim Annesikuzeyin 39+6 olduk gelsin diye bi dakika durmuyorum sabah akşam temizlik yapıyorum hiç gelesi yok😞👼🏻
Annesikuzeyin 3sehzade ayy hadi hayırlısı olsun ya 40 ı da geçerse ben artık herhalde fenalık geçiririm
CansuDemir Annesikuzeyin Oğlumda çok zorlanmıştım çok takmıştım.Orada duracak hali yok ya, 41+3 de doğmuştu 😊 yolunu zamanını bilir,stres yapma.
Annesikuzeyin CansuDemir ya stresten değilde :( artık acı çekiyorum bide evde sancım oluyo nst için gidiyorum sanki dut yemiş bülbüle dönüyo çocuk
Rabia30-Adem Annesikuzeyin 39+4 olduk hala bekliyoruz bakalim ne zaman gelicek. Bugün doktora gittim herşey normal ama kızımın gelmeye pek niyeti yok gibi
Esra_Omer_21 Annesikuzeyin Bende 37+5 oldum günde en az 3 hurma yiyiyorum iki kere ada çayi içiyorum ve sürekli hareket halindeyim inşaAllah oğlum çok bekletmez çünkü gerçek anlamda çok yoruldum.Hiç bitmeyen bel ağrısı ve kalça ağrım var yürümekte zorlanıyorum artık 😥
Annesikuzeyin Esra_Omer_21 ben daha yemeye başlamadım bu hafta başlayacağım aynen öyle çok haklısınız biran önce sağlıkla gelsinler artık
zeyno_gr Annesikuzeyin Ben ilk gebeliğimde o kadar çok şey yaptım ki suni bile getirmedi oğlumu keyfi istedi 40+1 de geldi şimdi 37 haftalık 2. Oğluma hamileyim o kadar çok istiyorum ki kendi gelsin erkenden hafif ağrılarım var ama yok buda haftasını dolduracak galiba