gel_artik_bebegim Royem62 ben de aynıyım bıktım artık bezdim hep hayal kırıklığı millet çift çizgilerini paylaşsın biz de ancak burdan tebrik ederiz 😒
Royem62 gel_artik_bebegim Allah’ım onları kavuştturduğu mutluluğa bizi de kavuştursun inşallah ne diyim 😔😥
Trabzon6161 gel_artik_bebegim hic sorma ya Kayınvalidem arıyor daha geçen ay evlenen akrabamız ilk gece hamile kalmış milletin mayası hemen tutuyor diyor bende anca ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden düşük yapmadan önce ilk denemede tutmuştu oysa ama düştü 7 aydır da olmuyor
gel_artik_bebegim Bfduam bugün kan testi verdim 2 gün sonra cikicak sonucu ama hiç umutlanamıyorum yok gibi geliyor çocuk konusu bir süre kapatayım diyorum yapamıyorum başkasının çocuğunu bir yere kadar sevebiliyorsun insan kendi çocuğunu sevmek istiyor
Trabzon6161 gel_artik_bebegim aynen cok zor gerçekten maşallah bu yıl da kimi duysam hamile kendim aklımı iki dakika durdursam hemen çevrem başlıyor konuşmaya cok zor herşeyi deniyorum ama tutmuyor cokk zor
Trabzon6161 Royem62 cok haklisin 1.5 yol oldu biz evleneli geven haziran ayında düşük yaptım oydaki ilk deneme tutmuştu ama yaklaşık 7 aydır deniyoruz inşallah dediğin gibi cok zor allah yardımcımız olsun
gel_artik_bebegim Trabzon6161 benim çevrem artık birşey demiyor onlar da ümidi kesti benden ama ben zaten çevre için onların lafları bitsin diye istemiyorum bebegim olmasını çok istiyorum
Trabzon6161 gel_artik_bebegim öyle deme umudunu kaybetme ama cok Iyi anlıyorum seni allah büyük birgün olacak Inşallah
Royem62 gel_artik_bebegim bende bıktım valla her ay bir umut bütün gözler üzerimde ama sonu hep hüsran
gel_artik_bebegim Royem62 burda duyduğum birkaç gıda takviyesi var canım vitamin takviyesi ve ballı polenli falan karışımlar ben de yaparım dersen isimlerini yazarim not aldım deftere
OzgeSahin2 Trabzon6161 Benden bi iki kez oyle akinti gelmisti sonra suphelendim oyle gorunce test yaptim gebelik cikmisti
Trabzon6161 OzgeSahin2 ay gerçekten mi inan benim hala devam ediyor ilk kez Yasiyroum bu akıntıyı inşallah
Bfduam Trabzon6161 taktıkca olmuyor maalesef ters döngü, rahat ol relax, tabi anlıyorum zor süreçler ama hersey Allah’ın elinde.