Trabzon6161 Merhaba kızlar adetime 1 gün kaldi bugün test yaptım ama negatif günlerdir karın orta üst kısımında ağrı var ve yaklaşık 1 haftadır cok yoğun süt kıvamında akıntım var internette baktım hamilelik belirtisi olabilir bilen var mı lütfen
Bilge58 Trabzon6161 merhaba bende akıntı var. Ama sabahları çoğunlukta oluyor adetime 2 gün var beklemedeyim .
gel_artik_bebegim Trabzon6161 ben geçen ay hamile kalmıştım düşük yaptım ama hamilelik belirtilerimde beyaz akıntı yoktu
Royem62 Bende öyle okumuştum şu an aynı şikayetler bende de var bende bugün test yaptım negatif çıktı adetime 2 gün var
Trabzon6161 Royem62 inşallah hamileyiz ya çok istiyiroum yaklaşık 7 ay oldu bebek düşünüyoruz ama olmuyor
Royem62 Trabzon6161 ben leke gördüm az önce yaa yine hayallerde kaldı benim ki . Bizde çok ama çok istiyoruz herşeyine dikkat ediyoruz ama bir türlü olmuyor kafayı yiycem düşünmekten hep kendimi rahatlatıyorum aya güzel başlıyorum her seferinde böyle yıkım yaşayınca nasıl umutla başlık şimdi yeni ayıma . Elimden gelmiyor artık sakince kalmak
Trabzon6161 gel_artik_bebegim cok geçmiş olsun rabbim en kisa zmanda sağlıkla kucağınıza verir inşallah peki nasil belirtileriniz vardi
gel_artik_bebegim Trabzon6161 teskkürler canım inşallah ben de her aydan farklı tek 1 belirti vardı aşağıdan sanki canım vajinama iğne batırıyorlardı bir de adetime hemen hemen 10 gün varken 2 kez başım döndü 1 gece uyurken de mide bulantisiyla lavobaya koştum ama bel kasık sırt ağrısı göğüs hassasiyeti bunlar her ay olan şeylerdi
gel_artik_bebegim Royem62 ben de aynıyım bıktım artık bezdim hep hayal kırıklığı millet çift çizgilerini paylaşsın biz de ancak burdan tebrik ederiz 😒
Trabzon6161 Royem62 cok haklisin 1.5 yol oldu biz evleneli geven haziran ayında düşük yaptım oydaki ilk deneme tutmuştu ama yaklaşık 7 aydır deniyoruz inşallah dediğin gibi cok zor allah yardımcımız olsun