Dilara1503 merhaba, normal dogum yaptim aksam 5ten sonra birsey yememis olmama ragmen lavman yapildi, birsey yok ama onda cok sukur bende bir cekinip istememistim ama o siviyi 10 dakika icinizde tutmanizi istiyorlar ki tutamazsaniz tuvaletinizi yapiyorsunuz zaten.. bu arada tuvaletiniz olsun olmasin normal dogumu buyuk tuvaletinizi yaparmis gibi ikinarak yapmaniz gerekiyor diger ikinmalar sizi yormaktan baska bir ise yaramiyor inanin, ben yapmadim dogum yaparken tuvaletimi ama ikinmakta gucluk cekerken ya tuvaletimi yaparsam diye korkuyorum dedigimde ebe hemsireler ve doktor hep bir agizdan yap zaten sacmalama tutma kendini dediler, buyuk tuvaletini de yapanlar oluyormus yani ama bu onlar icin cok normal inanin rahat olun siz yeter ki saglikla bebeginizi kucaginiza alin da gerisi hic onemli degil onlar neler neler goruyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Normal doğumda lavman 🤦
Zeynepreyyan ne kadar güzel bağırsaklarınız düzenli çalışıyor o zaman 🤗 ben hiç ishal olmadım hastalık dışında hep sorun çektim ilaçlarla yapabildim haliyle doğum esnasında doktora da söyledim oda yaptı 🤭
Rmeysa_1661 geçmiş olsun çok şükür bende hiç sorun olmadı. Hatta daha yatarken benim tuvaletim geldi tuvalete gitmem lazım dedim sonda var ya diyor o değil dedim. Altina yap temizlerler diyor he oldu dedim içimden . Altıma yapicam bir de millete bez baglatcam oldu
gulsen03 üstünü değiştirirken mi lavman ? Popo deliğine ? Başka birşey yapmış olmasın siz poponuzu ayırmadan eğilmeden çok zor
Zeynepreyyan altına mı yap zaten streslisin bir de onun stresi olur mu ya ay allahım ne insanlar var 🤭
Mekselinda daha neler duyacam yaa
Dilara1503 cnm ben kontrole gittiğimde doğumumun başladığını söyledi doktorum belki kan alır die de aç gitmiştim bişe yemediğim den dolayı bana yapmadılar daha doğrusu yapmak istedi engel oldum 🙈😂 genelde yapıyorlar sanırım
_TuBaa_ ilk defa yaptırıyorum olacaktı 🤭
gmzcvk doğru canım haklısın 😊
Lavman nasıl yapılıyor hanımlar
LavinyaAgs ben yeni doğum yaptım yaptılar lavman ama yinede doğum anında olmuşdu bi kaç defa 🤦🏻♀️İlk defa böyle birşey yaşadım öbür doğumlarda olmamışdı
Mekselinda o zaten ıkındığın için kalanı yapar gibi aynı işde🤦🏻♀️
Zeynepreyyan ne Sezaryan da da mı 🤦 hiç duymamıştm ve yarn sezaryan olcam
Mugee09 evet sezeryandan önce de lavman oluyor
Dilara1503 rica ederimde demek inş 🙏
Mekselinda hastane kıyafetini giyiyordum yarı oturur vaziyetteydim. Bana açıklama yapmayınca ne bilim ben açıklık mı bakıyor kontrol mu ediyor lavman mı yapıyor 🤦🏻♀️ İlk doğumumdu. Şimdi ikinciye nasıl olacak bakalım 🤔