Ptyt Bende 39 haftayım şehir hastanesinde doğum yapıcam inş yardımcı oluyorlardır ilk gebeliğim hala tık yok bebekte
tbmn Busrozmems Ayyy nerde doğuramadan bugün de 40+3 bitti bugün de ne sancı var ne başka bir belirti bol bol hurma yiyorum 😀 yarında pilates topunda egzersiz yapmaya başlıycam 😅
MucizeBirKalp Neden şehir hastanesine gidiyorsunuz,sami ulus besevlerde refakatçi alıyorlar. Gitme şansınız varsa arkadasim orda dogum yapti.
Busrozmems MucizeBirKalp o hastaneyi hiç bilmiyorum şehir hastanesi cok ferah bi hastane ben cok begeniyorum
Bir_Prenses_Annesi Busrozmems Bende normal istiyorum cati muayenesinde simdilik bir enqel yok denildi ama hanımefendide 2 haftalık qerilik cıktı herseyimiz normal ama kilomuz azmış salı qünü yine sıkıntı çıkarsa suniyle doqumu baslatcaklar simdiden korkusu sardı acıkcası hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Busrozmems Bir_Prenses_Annesi hiç korkma kuzum tabikide çok zor bi süreç ve kimse o agrıya dayanamaz ama kadınlardaki annelik gücü o agrılara dayanmana sebep heleki o agrılar sonucunda onu kucagına almak bütün agrılara bedel oluyor Rabbim kolaylıkla dogurmanı nasip etsin inşaAllah
Ahsenfm Bir_Prenses_Annesi kaç haftaliksiniz peki suni başlayacaklar ben normalde 38+2yim ama bebek 3,5 kilo diye 39 olarak değiştirdi ve bir hafta sonra suni verelim diyor kilo alınca erkendden önünü kesiyorsa zayıf olunca fazladan da beklense olmuyor mu suyu filan iyi mi
Bir_Prenses_Annesi Busrozmems Amin ins kendimi öyle avutuyorum zaten aqrı cekecem ama sonunda bebeqime kavuscam diorum Rabbim herkese kolaylık versin herkese kolay doqumlar nasip etsin 🌸🤲🏻
figuenn Busrozmems Ben dayanamam diyordum hep ama sadece sessizce ağladım sancıdan btn hemşireler doktorum nasıl bu kdt dayandın diye şaşırdılar acı eşiğim düşük sanırdım yüksekmiş byaa ama sonunda mecbur sezeryan oldum sırayla yaşadım hepsini 🤭🤭
Busrozmems figuenn oda cok zor canım ya sancıyı cekipte o kadar agrıya ragmen açılmanın olmaması ama işte sonunda illaki yavrucagını kucagına alıyorsun en güzel yanı bu☺️
Busrozmems tbmn top için cok gecikmişsin ayy ben 33. Haftadaym bi kaç gündür başladım sırtına topu alıp eğil kalk benim önceki dogumumda cok işe yaramiştı
tbmn Busrozmems İlk hamileliğim olduğu için pek yapacağımı düşünmemiştim ama gelmeyince başlayım belki faydası olur
Baturay Busrozmems Bende 37haftalık hamileyim şehir hastanesine gidiyorum kontorlere doğum orda olacak normal.dogum hastanene çok güzel çok güzel ilgileniyorlar doktorlar
Busrozmems Baturay aynen bende cok begeniyorum doktorları cok iyi amadogum süreci nasıl bilemiyoruz tabi