Tugcekkkkk Zynpsnmz kimisinde hiç olmuyor kimisinde 7 8 haftada başlıyor. Benim ki 7.haftada başladı ve hala devam ediyor ara ara
umaydurununannesi Zynpsnmz 6. Haftada basladı suan 14 haftalık bır haftadır ılac almıyorum ara ara az az bulanıyo ama oncesını dusununce oho bune dıyorum 😊😊 muzık dınlıyorum bısıler yemeye calısıyorum gecıyo
Fadime_56 Zynpsnmz benim 3haftada başladı hafif şuan 8haftaya girdik midem gitti rsmen çok fenayım surkeli ağrıyı bulaniyo
Miskokulum35 5.haftada başladı benim. 17+6 günlüğüz daha yeni yeni geçmeye başladı oda ben kendimi avutuyorum geçiyor geçiyor diye yoksa hergün prilam kullanıyorum
Msd26 Miskokulum35 bende 18+2 oldum hala kusuyorum evet ilk zamanlardaki kadar köyü değil ama yinede bulantılarım ve kusmalarım oluyor😢
Kmndas Zynpsnmz benim 7 de başladı dua et olmasın o şanslı kişilerden ol kusmak mide bulantısı çok kötü 4 kilo verdim kusmaktan
Miskokulum35 Zynpsnmz yani genelde 12 ve 1 4.haftada biter diyorlar ama benimki bana göre uzun sürdü. Yemeden içmeden kesildim. Korktum yiyemiyorum bebeğe zararı olur diye. Ama çok şükür sorun olmadı. Çok normalmiş yani
Zynpsnmz umaydurununannesi tek korkum mide bulantısı. Şuana kadar kendimde bişi hissetmedim nazar değmesin. Karnımda bebek var mı yok mu onuda bilmiyorum. Bişi hissetmiyorum 🤣🤣
umaydurununannesi Zynpsnmz bulantısız cok guzldi de valla bı ara öldğm sandım nefesım bıle tıkandıgı zaman oldu dua et olmadın
Sedefo15 5.haftamda başladı hala devam ediyor böyle bısey yok ama yemek yiyemiyorsun zorla yediğini de kusuyorsun ayakta durmakta güçlük cekiyorum 😞
Sinemdmrcoglu 5+5deyim daha çok rahatsz edıcı bırsey başlamadı ılk hamılelıgım zor gecmıstı 6ay boyunca çakmıştım şükür doğurdum bıttı sımdı yıne sil baştan ıns bu rahat geçer ınsallah
Zynpsnmz Sinemdmrcoglu benim annem vana hamileyken hiç midesi bulanmamış. İnşallah ona çekerim bende bulantı zor galiba