Sevil7878 Gulsen4224 burada doktor pipi gördüm dedi ama kac hafta bana kız kız dedi sabah bir tuhaf oldum doktor erkek diyince gerçekten erkek galiba dmi
Gulsen4224 Sevil7878 ewt balım erkek birde normal usg var mı atarsan bakmak isterim kemik yapısına felan 🙈
Gulsen4224 Sevil7878 cnm kafa yapısı kemik yapısı da kız geldi kordon mu diyeceğim o kadar büyükte değil
Sevil7878 Gulsen4224 yani benim herseyim karın şeklim olsun aşermelerim olsun hep kızdı bilemiyorum ama biranda erkek diyince doktor şaşırdım
Sumisalii Sevil7878 benim kide tam tersi erkek gosteriyordu ama doktorda %90 kiz dedi ben de sasirdim
Oktayzelihapolat Sevil7878 kac haftalıkken tahminde bulundu Dr bana da 12 haftada soyledı cok erken diye sasırmıstum ozele gidiyorum bnde
Sevil7878 Gulsen4224 inşallah öyledir tabiki önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun ama hep bir kızım olsun isterdim hayırlısı neyse o olsun inşallah
Sumisalii Almira_21 ayyy insallah banada oyle derler gidincee cok istiyorum rabbim kismet eder insallah gonlunuzden gecen neyse o olur insallah
Oktayzelihapolat Gulsen4224 ya sureklı buradan cınsıyet tahminlerinizi goruyordum bı turlu uye olamadım bnde lutfen banada yqpabılrmısıniz tahmin
Gulsen4224 Oktayzelihapolat Google hızlı resim yaz cnm resmî yükle linkleri kopyala buraya yapıştır 🌸