MasalPeriM sevdeduruu Canım gittinmi doktora tekrardan merak ettim bende senin gbi erkek hissediyorum doktorum kıza benzettim dedi 13 haftalikken fakat degisebilirde 19. Haftalar arasi netlestiririz dedi 🙄
sevdeduruu MasalPeriM yarın gidicem canım 16+6 olucaz haber veririm ama o haftalarda net olmaz diyolar bakalım hakkımızda hayırlısı olsun🥰
MasalPeriM sevdeduruu ayy merakla bekliyorum canim yaz olurmu cinsiyetini insallah Rabbim gönlümüze göre versin saglikli hayrli sekilde ♥️
Tugcekkkkk Tugbagungor_4446 canım google a hızlı resim yükle de ve oradaki adımları takip et. Çıkan linki buraya yapıştır görünüyor resmin
MasalPeriM sevdeduruu Yaa kesinmiymis canım 🙈 İlk cocukmu Rabbim sağlikli hayrli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin 🥰
Omeraysemm Cinsiyetogrenemeyenbianne21 Gulsen4224 merhaba canım benim bebek 12+4 Bi bakar mısın cinsiyeti ne https://hizliresim.com/mgrHOr
Omeraysemm Gulsen4224 babası hep kız diyo ben erkek hissediyordum doktor küçük dedi diye merak ettim tesekkür ederim cnm 😍