SinemU 16haftadayım 48 ile başladım 51 kiloyum aşırı bir bulantı halsizlik olmadı mide yanması yaşadım ama o da geçti çok şükür 🙏 bu hafta baş ağrısı başladı ara ara rahatsız ediyor
Fatmanurrrrrr alyagulce ben de 17. Haftamdayım ve kilo vererek devam ediyorum mide bulantılarından🤦🏼♀️ Ben artık bulantıya alıştım da bu haftalarda çok fena bel ağrım başladı azcık yürüsem hemen ağrım oluyo dinlenmek zorunda kalıyorum sizde de oluyo mu öyle
alyagulce Fatmanurrrrrr ben de yok galiba omurganız mı ağrıyor yoksa böbreklerinize gelen kısımlar mı
Tubi55 alyagulce 18 haftadayım 56 ile hamile kaldım 51 e düştüm mide bulantılarından şimdi 53 olmuşum umarım fazla almadan bitiririz😂
Fatmanurrrrrr alyagulce tam bebeğin olduğu yer kasılır gibi bi ağrım oldu bi kaç hafta şimdi de dediğiz gibi böbreklere gelen kısım. Bazıları da iç karın geniş olmadığında ağrıyo diyo 🤷♀️
alyagulce Fatmanurrrrrr aynen ya bende aynısı oldu , böbreklerim ağrıyor gibi , kasıklarım sancıyor gibi bugün hatta doktora gittim bişi çıkmadı şükür.
Merve50 alyagulce yarın tam 17 olacağız valla şu zamana kadar kilo almadan geldim bundan sonra nasıl olur bilemicem bulantılarım yeni yeni kesildi 😂