Astadavistabeybi 39.haftayı tamamladık çok şükür çatlağım henüz yok 🙏maşallah diyin 😬😬😬sadece tatlı badem yağı kullandım ama göbeğim inanılmaz tüylendi . Siz göbek tüyleirinizi alıyor musunuz ?
mercimeginanne Astadavistabeybi gebelikte oluşan göbek tüyleri almayın doğumdan sonra dökülüyor diyor doktorlar. Şuan alırsanız kökü kalınlaşır ve kalıcı olur. Kuaförümde alma dedi. O yüzden bekliyorum doğumu :) badem yağı tüylendiriyor bu arada :)
Motherhoodie Astadavistabeybi ay benimde hiç yoktu ilk gebeliğimde bende tatlı badem yağı kullandım ve çıktı 😭 çatlağım yok ama tüyletim var ve dökülmedi de bunda kakao yağı kullanıcam bakalım inşallah çoğaltmaz🤷🏻♀️ Ben almıyorum bir de onu başıma bela edemem 😂
[silindi] Astadavistabeybi badem yağı tüylenme yapıyor zatn. Dopumdan sonra dökülür hamilelikdeki tüylerin cogu ama alınırsa kalınlaşır coğalır kalıcı olur
Zuhal6234 Astadavistabeybi bende ağda yapıyorum geçen ay aldığım yerler çıkmadı İnş çıkmaz bi daha sir ağda bandı kullanıyorum tavsiye ederim
Astadavistabeybi Ezgiyorus benim hiç yoktu almazdım doktorum çatlaklar için en çok bitkisel tavsiye ederim dedi badem yağı Hindistan ceviz yağı gibi şeyler saydı bende tatlı badem yağı aldım ama tüylendim 🤢
Ezgiyorus Astadavistabeybi badem yapı tüy çıkartır zaten kaşlarım az benim ben hep kaşlarıma sürdüm de çıkarttım , senin şansızlığın o olmuş 😊 al al bişey olmaz allahın izniyle 🙏🏻
cerencann Benim göbeğimde normalde de vardı zaten tüyler hamilelikte iki katına çıktı 🤭sadece çok uzun olanları eldivenle alıyorum arada 😀
Merve10090 Emel38 benimde göbeğimde kıllar çok uzadı. Bebeğe zararı olur diye ellemiyorum. Makineyle almak zarar verir mi? Veya tüy döken kremlerden kullansam? Oğlum olacak bu arada 🤗
cerencann Astadavistabeybi bende kontrole öyle gidiyorum allahtan usg odası karanlık görünmüyor 🙈 nst de ne yaparım bilmiyorum 😂
Eminecik Astadavistabeybi bende öyleyim malesef doktordan utanıyorum 🙈normalde yoktu bebekten sonra baya çıktı
Beyzanur1 Merve10090 doktorlar tuy dökücü önermiyor kimyasal oldugu için ağda veya epilasyon daha mantıklı olur
Kubra5328 Merve10090 Tuy dojuxuyu hamile iken vücudun herhangi bir yerine kullanmak pek doğru değil doktor da kesinlikle onermiyor