44Queen Ebryrdm bende o modelden almayı düşünüyorum acaba puseti krem mi geliyor koyu renk mi fotoda koyu renk görünüyor ama sordunuz mu
Ebryrdm 44Queen evet bej geliyormus. Ben civil magasinda calisiyorum orada arac gerec ile ilgilenen arkadasim onerdi bana dun gecede indirimi gorunce direkt aldim.
SetenayJ Biz bebeğimiz için Pierre Cardin Twist Plus travel sistem bebek arabası modelini tercih ettik. Konforlu bir ürün kullanan tanıdıklarımın memnuniyeti üzerine aldık ☺️
dilanabrinc HappyMom mamas papas ocarro çok pratik,kullanışlı ve 4-5 yaşına kadar kullanılan bir araba ❤️
didem1234 HappyMom Mamas&Papas Ocarro aldık biz. İndirimde 4.600 tl idi. Çok beğenerek aldım. İlk başlarda baston tipi zaten olmaz.
ZehrasMom Bende kiwi citiway aldım 1300₺ Daha kızımı bindirip kullanamadık ama genel travellara göre hafif kolay katlanıyo sürüşü gayet güzel 😊🕊
maras46 HappyMom joell marka aldık daha bugün hem puset takılıyor hem yatar pozisyona geliyor hem de bastonlar gibi 3-4 yasına gelse bile kullanılabiliyor
zeyno_gr HappyMom O kadar çok değiştim kii en en en iyisi baston araba 🚗 Heves ettim travel aldım tamam sürüşü iyi ama fazla ağır yer kaplıyo arabaya desen sığmaz sonra standart alayım dedim oda travel gibi ağır yer kaplıyo en son bastona döndüm böyle rahatlık yok yeni doğanken en azından normal pusetine koyup bastonun içine yerleştiriliyo büyüdüğündede hele baston kurtarıcı
Zezeyim Zezeyim HappyMom merhaba. Bende 3 bin küsürlük araba aldım sonra indirime girdi başka modellere baktım derken çok fazla para vermişim dedim o yüzden iade ettim aynı özellikleri olan 1600 TL ye başka araba aldım hiçte pişman değilim şuna https://ty.gl/jfevbxu
Tugizzz Zezeyim ben de bu ürünü almayı düşünüyorum diğer travel sistem arabalara göre çok hafif olduğu söyleniyor hem de bir çok özelliği barındırıyor. Fiyat olarakta makul geldi bize.
Dnzesra Havvarslangrn bende kabin boyunu aldım çok güzel hafif ve kullanışlı bence arkadaşımda kullanıyor çok memnun travel sistemler çok kaba ve tek başına kullanman bira zor
ezg88 Melikee29 5900 e aldım puset ve adaptör ile beraber ☺️ Ama 3 gün içersinde 7890 gibi bir rakam olmuş zam gelmiş 😌
Hafise Valla o kadar para dökemem let go da ikinci el cok temiz arabalar var ordan alcaz biz 😁😁😁 hersey ateş pahası zaten gereksiz buluyorum gereksiz pahalııı !!!!
Ebrugur123 Hafise aynn bende oyle yaptim elele all road travel sistem aldim 700 liraya tertemiz tavsiye ederim harika araba
Emel0108 Hafise kraft twist xlx aldım letgoda bi satıcı var sıfır ürünleri daha uygun fiyata satıyor. 1400 tl verdim ürünün şuan internet satış fiyatı 3000 küsür
bdghn Maclaren atom travel sistem aldık. Oldukça hafif ve uzun süre kullanışlı olduğu için tercih ettim. Tavsiye ederim.
ElifLaren BKA16 2200 e bırakmıştı en son adam istersen Instagramdan bi ulaş🙏🏻💕 kuzenim de kullanıyor çok memnun
Ebru2403 Saziyersin hmm benimki ondan değil portbebeli onu çıkartıp puseti takip sadece pusatlı kullanabiliyorum
Saziyersin Hilalsny miniks diye mağazadan aldım daha doğrusu annemler almışlar ama İnternet te de var 650 580 tl arasi suan da gecen baktığım da 690 idi
hanibazen Cey_ merhaba memnun musunuz? Tek başıma arabanın bagajına falan atabilir miyim ben de o modeli düşünüyorum
Cey_ hanibazen kaliteli ve kompakt bir ürün yer kaplaması ve tekerlek boyutu oldukça iyi, tavsiye ederim ☺️ Kumaş kalitesini de oldukça beğendik eşimle, henüz yeniyiz ama uygun fiyata bulunca önceden davranmak istedik açıkçası :)