masalsmomm anne_1 15 haftalıgız bizde, dogum tarihimiz 28 haziran cinsiyetimiz belli oldu erkek göbüşte minicik cıktı 🥰
Munaa masalsmomm ayniyiz sizinle hafta olarak ☺ benimde karnim cok az cikti hissetmeyi de dört gözle bekliyorum 🌸
SabriyeCan Bbtl34 nasıl bir his olduğunu çok merak ediyorum canım ve nerede hissedebilirim oğluşumu😇🥰🤗
Bbtl34 SabriyeCan göbek deliğinin altında benim bazen sağ bazen sol tarafta oluyo kıpırdadığını hissediyosun çok güzel bi duygu inş yakın zamanda sende hissedersin canım☺️
cicegim_geliyor Zeynocel benim ikinci gebeligim oglum var şükür 2 yasinda cooookkk istedim kizim olsun Rabbim nasip etti gonlumden geçeni nasip ediyo cok sukur ins hauirla saglikla kucagimiza aliriz kizlarimizi♥️♥️♥️
Sibosh Merhaba kizlar, bende 15.2 haftaligim. Dogum 26 haziran. Kan sonucu cinsiyeti erkek 💙 allah herkeze yardim etsin ❤️🙏
Medine_25 anne_1 Merhaba 18+4 olduk tahmini doğum 4 haziran dedi bakalım göbeğim son 1 haftadır fark edilir derecede çıktı.Nasip olursa oğlum olacak Rabbim herkese kolay ve normal doğum nasip etsin inşallah 🥰
Medine_25 Bbtl34 Masaah siz erken hissetmişsiniz ben 18+4 üm halen Daha hissetmedim erkek çocuklar daha mi geç hissediliyor acaba🤔
Bbtl34 Medine_25 olabilir canım benimki kız ve 17 haftadan itibaren hissediyorum erkekte farklı olabilir benimde ilk çocuğum pek bilgim yok o yüzden 😊
Kbrarz anne_1 16+4 olduk cinsiyet ilki erkek gibi dedi sonrada kiz gibi dedi yani tam belli degiliz hala hayirlisi bakalim😊1 cicegimiz var 1 de bocek gelsin diyoduk bakalim 2 cicek olcak gibi son tahminde hayirli saglikli evlat olsunlar insallah🙏🏻
ipkk22 anne_1 17 hafta olduk bugün ogrendık cınsıyetımızı erkek olacakmış hayırlısıyla ınsallh 22 hazıran doğumum🤗
Fatmanurrrrrr anne_1 doğumum evlilik yıl dönümü tarihime denk geliyo ayarlasam bu kadar olur 😁👏🏻 16 Haziranda Kısmetse oğlum geliyo🤰🏼💕 kabanımın önü kapanmicak kadar güzel bi göbüşüm var🤦🏼♀️😁
SevcanTmr kadriye25 mas. Benimde 3. Hamileligim ama halaa bise hissedemedim 15 haftaligim usg de adet gunume gore 14 buarada karnimda baya var sanki dersin 6 aylik 🤣🤣🤣 gazmidir nedir bilemedim 😜
Sisa77 Bizde 12.ci haftanin sonuna geldik bugun kontrolumuz war temmuz 15 dogum tarihimizde🤰🏻İkinci gebeligim ilk kizimda da hic skinti yasamamistim bu gebeligimde rahat gecti cok sukur cinsiyeti cok merak ediyorum belki bi tahmin verir doktor teyzemiz😍
Mervefdnc16 anne_1 Kızlar 15+2 olduk benim miğde yanmam çok aşırı miğdem delinecek sanıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum aslında ama neden oluyor bilemiyorum Bide ilk gebeliğimde doğuma 2 ay kala sanki alt tarafımda bebek çıkıvericek gibi gelirdi doğuma kadar öyle devam etti bu gebeliğimde çok erken değil mi 15. Haftaya girdik baskı hissediyorum alt tarafımda sizde de oluyor mu