pinar55 Bende haziranın son haftası ya da temmuzun ilk haftasında doğuracağım Allah nasip ederse ☺️ Sizlere sormak istediğim bir şey var ultrosan günleriniz günü gününe mi çıkıyor yoksa bir hafta oynama oluyor mu ya da 3 4 gün ☺️
SabriyeCan pinar55 günü gününe olmuyor canım ileride ya da geride olabiliyor ☺️ Benim 5-6 gün önde görünüyor ultrasona göre 😇🤗
Minikmucize33 anne_1 16+1 deyim cinsiyetimizi büyük ihtimalle inşallah yarın öğrenicez randevumuz var 😍🙏🏻 20 Haziran doğum gösteriyor bakalım
Mehtap-m anne_1 16+1 Oğluşum 👶🏻 Doğum Haziran 21 görünüyor göbiş çıktı 🥰 ilk hareketleri dün akşam başladı 🥺🥰 Rabbim isteyen her kadına bu güzel duyguyu yaşatsın hepimiz vakti geldiğinde sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 🤲🏻❤️
Kubra53 Zeycannn bizde 17+1 henüz belli değil pazartesi randevum var 18 haftada detaylı utrasyonda belli olur dedi doktorum bakalım sağlıkla grlsin bebişlerimiz de
SabriyeCan Bizde 18+5 olduk ve hareketleri hiç hissetmedim daha🙄 hangi kısımda hissedilir acaba hisseden var mı 🥳
pinar55 SabriyeCan önde görünse takmayacağım da benim bu sefer geride çıktı çok taktım kafama. Farklı doktora gitmiştim doktor biraz eğik duruyo olsa bile bebek ölçü değişir dedi ama taktım kafama
cicegim_geliyor glnzem sizinle gunlerimiz ayni ama.benim.dogum 5 haziran olarak gorunuyor ve kızım olucak ins
Blackk34 Benim de 17+1 şimdiye kadar 2 kg aldım ama göbeğim çıktı bayağı özellikle son bir haftada çok çıktı. Bu arada benim kasığımda iki tarafta da şişlik var ama özellikle sağ çok belirgin kızlar sizde de var mı ?
SabriyeCan Bbtl34 nasıl bir his olduğunu çok merak ediyorum canım ve nerede hissedebilirim oğluşumu😇🥰🤗
Ozo34 glnzem öncelikle hayırlı olsun 12 13 haftalarda 2 dr da erkek demişti 15+2 de perinatolog altan baktı kız dedi birdaha değişmez diye umuyordum.