Sed22-09 Motherhoodie hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah belki kızdır genelde kız göstermez derler 😀
hiranurun_annesi sedef-gursoy benimde 16+1 ayni gune denk geliyo sanırım doğumlarımız hayirlisiyla insallah 🤲 benim hafiften belimin sag tarafi agrimaya başladı bikac gundur cinsiyeti de hâla öğrenemedik her gidişimizde doktorumuz farkli bisey söylüyo 😂
sedef-gursoy hiranurun_annesi Bizim doktorumuzda bayağı uğraştı görmek için oğluşum bacaklarını kapatmıştı ama sonunda gösterdi 😅
Bbtl34 Ozge20ulu ciddimi bende bi ben bu kadar aldım sanıyorum buradaki yazıları okuyup morelim bozuluyordu😂
Sed22-09 Motherhoodie Allah Allah şimdiki çocukları anlamakta çok zor daha dünyaya gelmeden parmağında oynatıyorlar bizi 😀
CerenDeren Benim de 15+2 ikiz gebelik. Haziran 26 görünüyor ama erken gelirler diye düşünüyorum. Kızımda aynı tarih veriyordu 24 haziranda doğdu. Şimdi 8 yaşında. Bakalım ikizlerim ne zamana gelir..
Eeliff_ anne_1 17+6yım 10 haziran tahmini doğum göbeğim çıktı ya ama evde bol giydiğim için görmezden geliyorum ufak ufakta kıpırdanmaları hissediyoruum😍
T_nisaa anne_1 benim bebiş 17+3 günlük 10 gün öncede kızım olacağını öğrendim sanki bir haftadır göbüşüm çıktı ☺️
T_nisaa asli-tlk ben tam sizin haftanızda öğrendim iki çocuğumuda pozisyon uygunsa eğer belli olur kesinlikle
T_nisaa Zeycannn ilk gebeliğiniz ise normal bikaç hafta daha bekleyin hiç ummadığınız amda olacak hatta ben irkilmiştim oğlumu 20. Haftada hissetmiştim şimdi kızımı 16. Haftada 😁😁
Bahar27 Merhaba 15+1 haftalıgız Haziran sonu olabilir cinsiyeti ögrenmedik daha bu ay kontrolüm var ögrenecez inşallah küçük göbüşüm çıktı çok güzel duygu şükürler olsun ♥️🙏🌹
Meva21 anne_1 cinsiyetimiz kizzzz😍 cok şükür guzel geçiyor şimdilik inşallah böyle devam eder😂 tahmini dogum tarihimiz 8 haziran canim 😊