Bbtl34 Zeycannn bende 17 de başladım hissetmeye şuan 18+3 haftamdayım maşallah hissettiriyo minnoş kızım 😍
Medine_25 Bbtl34 Masaah siz erken hissetmişsiniz ben 18+4 üm halen Daha hissetmedim erkek çocuklar daha mi geç hissediliyor acaba🤔
Zeycannn Kahvelim_ evet canım kıza benziyor dedi ama sırtını dönmüş ve bacaklarını toplamıştı bebeğim
kadriye25 LETHE bende aynı şekildeydim hep birşey oldu mu korkusu doktora gidip görmek için bahane arama vs. vs. 🙈
LETHE kadriye25 12 haftalikken gittim kendi doktoruma duramadim 2 hafta sonra baska doktora gittim. Duramıyorum yalniz degilmisim sevindim 😊😊 hareket hissetiniz mi hiç
Merve50 yesilkahve sende hayırlısı ile öğrenirsin canım heyecanla beklemek çok farklı bir duygu yaaa 🙈🥰 sağlıkla gelsin miniklerimiz ♥️
Mervegnlts anne_1 Kız oluyo inşallah canım🥰💞 16+2 haftalığız bizde🤰 şimdiden çıktı benim ki birazcık 🙈🤩
asli-tlk sedef-gursoy yaaaa cinsiyet ne zman öğrendiniz bende 15+4 deyim hala belki belli olmaz diye gitmiyorum
T_nisaa asli-tlk ben tam sizin haftanızda öğrendim iki çocuğumuda pozisyon uygunsa eğer belli olur kesinlikle
kadriye25 LETHE benim ikinci olduğu için ufak ufak birşeyler hissediyor gibiyim ama emin değilim hala 🙈 sizde var mı hareketlenme
pinar92_ Kendi doğum günüm 25 haziran bebeğimizin 24-26 haziran doğum olarak gözüküyor🙊 16+3 deyiz. Tarama testinde erkek gibi denildi ama cumartesi kontrolde netleşir inşallah cinsiyetimiz diye bekliyoruz hayırlısı bakalım😍😌
kurtaricimelekk anne_1 17+6 ’yız Haziran 8 doğum tarihi gösteriyor bakalım hayırlısıyla sağlıkla bekliyoruz kızımızı 💞
SevcanTmr kadriye25 mas. Benimde 3. Hamileligim ama halaa bise hissedemedim 15 haftaligim usg de adet gunume gore 14 buarada karnimda baya var sanki dersin 6 aylik 🤣🤣🤣 gazmidir nedir bilemedim 😜