Deletedmom74 basladı sızlamaya valla 🙈 ilktede böyle olmustum sancıyacak sanırım
Tetanoz aşısı
Bsmlh ama kolunu sar bence en iyi o gelıyo bide 3.gunu dus al ben öyle az daha rahatladım
Deletedmom74 sarayım bari iyi gelirse taş bağlamışlar sızlıyor alaya cekılıyor boyle
Bsmlh yok bende mide bulantısı yapmadı. Aşıyı vuran ebe ateş yapabilir ateşin çıkarsa direkt acile git dedi ama ateş de yapmadı aşı yerim ateşli sadece
Deletedmom74 bir de ben sol koluma yaptırdım hamilelikte de sürekli soluna yat deyip deyip duruyorlar üç gün imkansız yatamadım. Sonra vicdan yaptım kolum acıya acıya bağıra bağıra yattım şimdi ikincide sağ koluma yaptırmayı düşünüyorum bu sefer de iş yaparken iyice kısıtlanacak ama en azından geceleri soluma döner yatarım. Bir de geçen sefer kolonyalı pamukla hiç ovmamıştım. Bu sefer uzun uzun ovalamayı düşünüyorum belki bir işe yarar
bebishmom bende öyleydim soluma vurmsutum ilk soluma aglaya aglaya yatmıstm😔😔esşm baya ovdu sonra sardımm da az rahata girdim.bu sefer saga yaptırcam da bakalım o seyleri tekrar yasamak öffff😔