Şuan da aşıdan geldim burda o kadar çok kötü şeyler okumuştum ki aşı hakkında acıtıyor agrısı çok oluyor felan diye öncelikle iğnenin girdiğini bile hissetmedim ki acı eşiğim çok düşüktür sadece kolumda çok çok hafif bi agrı var sanki iş yapmışım da yorulmuşum gibi 😂 yazmak istedim sakin olun korkulacak hiç bişey yokmuş 😍

Busraaa5 bende şimdi oldum geldim aynı daha öncede gebelıgımde olmustum akşam üstü kol agrısı yaşamıştım 2 gün inşallah bunda yaşamam 🤲

Busraaa5 aksama dogru ağrır belki ama tabi herkesin farklı olur canım inşallah ağrımaz 🙏🏻

Busraaa5 Zaten aşı olduğunda acımıyor ki , veyada eve gelince hemen acımıyor , benimki aşının ertesi günü akşamına ağrımıştı böyle kas ağrısı gibi kolumda ağırlık vardı.

Busraaa5 hemen acımıyor zaten ertesi gün ağrımaya başlıyor rahat 2.3 gün sürüyor kol ağrısı

Busraaa5 aşı olduğunda acımıyor. Akşam başlıyor ağrımaya. Hele ertesi akşam ben dayanamayıp hüngür hüngür ağlamıştım. 10 gün geçti hala dokunulduğunda üstümü giyip çıkarırken çok acıyor. Hala şiş ve kırmızı. Ateş gibi yanıyor. 2. Dozu nasıl yaptıracağım diye uykularım kaçıyor 😒😒

bebishmom sizde mide bulantısı yaptımı bende yaptı biraz önce oldum aşıyı önceki gebelıgımde 2 gün aşırı sancıdı bende öahvolmustum bunda inşallah aynısını yaşamam 🤲

Busraaa5 iyide hemen göstermıyo ki😊aksama kadar normal geceden itibaren baslıyo iki gün boyınca devam edıyor ve gerçekten de agrılı oluyo suan zaten yapabldgnz kadar iş güc yapın 😁benn kolumu sarmak zorunda kalmıstm

Deletedmom74 bana tam tersi bugun iş yapma ağırlık verme o koluna dedi ben zaten dünden hepsini yapmıştım ☺️Ama gece baslıyor öncesinden biliyorum rabbım kolaylastırsın inşallah

Aşıda hiç bir şey yok korkmayın, ben aşı olduğumda o gün aşılı kolumun üzerine yattıgım için bi kaç gün agrımıstı ama tamamen benim suçumdu :)

Busraaa5 canım igne sırasında hissetmiyorsun ki zaten. Benim ilk iki gün ağrımadı 3uncu gün kolumu kaldıramadım ağrıdan seninki daha ağrımamış. Ama 2inci doz oldum ağrım olmadı hic

Busraaa5 vurulurken ignenin girdigini bile hissetmiyosun zaten😂vurulduktan sonra basliyo olay
            Vuruldugum aksam basladi agri 3 gün aşırı derecede agridi kolumu kaldiramadim 4 gün sonra ikinci dozu olucam insallah agri olmaz bunda

Busraaa5 bende de olmadı 2 doz vuruldum. Sadece kaşındı 2-3 gün arada bir aşı yerim o kadar. İlk gittiğimde bende çok korktum bırda okuduklarımdan sonra 😂🙈 heleki ben ilaç kullanmayı sevmeyen her seferinde iğne isteyen biriyimdir buna rağmen korktum düşünün 😂

Busraaa5 çok seviyorlar anneleri korkutmayi. Aynı şeyi sonda ve dikişler için de yapıyorlar evet belki gerçekten canı yanmıştır ama şunu dese ben zaten yapı olarak Hassas biriyim ondan olabilir dese kimse korkmayacak.

Ben de çok korkarak gittim kolum ağricak ateşim çıkcak vs vs diye ama maşallah çok şükür hiçbir şey olmadı. Bünyeden bünyeye değişiyor

Busraaa5 kesinlikle aynı düşünüyorum burda okuduklarımdan sonra çekinerek gitmiştim ama 2dozuda oldum çook hafif bi ağrı dışında bişey olmadı oda günlük hayatı etkileyecek bişey değildi