Gizem93- Kaderrr61 1.68 boyum var düşünün artık zayıflıktan ölecektim. Şimdi biraz enime genişledim de kendime geldim 😂
Rumiiz Kaderrr61 59 ile hamile kaldım 56 ya düştüm dahada almadım güzel yiyorum aslımda ama kilom sabit kaldı
Dnzz888 Duygu3437 aynı kiloda hamile kalıp hemen hemen aynı kiloyu almışız.Kendimi taşıyamıyrm ağır geliyorum bacaklarıma dediğimde gülüyolar.Ama alışkın değilim gerçekten ağır geliyorum kendime :)
Duygu3437 Dnzz888 bende şu zamana kadar 55 üstüne asla çıkmadım banada şuan çok zor geliyor kendimi 65 hissediyorum 😂
Aysun1983 Kaderrr61 8 kilocuuuuk sanki 3 kilo fazla almışım gibi 2 gündür frene bastım bu ay sonuma kadar hiç kilo almadan gidersem ortalamam iyi olur galiba
Meryemkale Kaderrr61 kaçıncı hafta 5 aylık oluyo ben 19+5 olucam ama çok karışık geliyo bu ay hesaplamaları 😭
aysegull23 Meryemkale Bir ay 4 hafta olduğundan bulunduğunuz haftayı 4 e bölün kaç aylık olduğunuzu bulursunuz ☺️ 20 hafta tam 5 aylık oluyor 🌸
Meryemkale Kaderrr61 çok teşekkür ederim canım🥰 o zamann bizde katılabiliriz bence sohbete🤣 şuana kadar 5 kilo almışım bakalım neler oöucak🤷♀️🙈
Eminecik Ilk aylar 8 kilo verdim 5 ayımda 1 kilo aldım bende bu gidişle kilo almaya devam edecek gibiyim galiba
Tklc Kaderrr61 4. Aya kadar hiç almadım şimdi 5. Aylığız 3 kilo almışım 🙈 iştahım açılmıştı ama tekrar mide bulantıları başladı 😕