Cerla Kaderrr61 aynen öyle Allah sağlıklı sıhhatli kucaklsrımıza almayı nasip etsin hepsi hayırlı evlatlar olsun inşallah
Duygu3437 Kaderrr61 pek sorun etmiyorum açıkçası fazla kilo alsamda veririm bebeğim iyi olsun yeter 😂
Kaderrr61 Annesininhatunkizi bende etliyim buutluyum mutluyum bebislerimizde saglikli olsun gerisi hallolur😂🥰
Seher24 annelik16 2 kilo çokmu söyle yazıyorsunuz telefon başında kendimi parçalayasım geliyor 😂 2 kilocuk cıldırcam ya bunu nasıl başarıyorsunuz
TuanaaOsii 29 haftalık olduk 14 kilo aldım . Sürekli aç olanlarr burada mı :))) 53 kilo ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum :) korkmuyorum ve kısıtlamıyorum kilo dediğin nedir bebiş sağlıklı olsunda kilo verilir :)
flowers Kaderrr61 60 kilo ile başladım son bir ay sadece 3 kilo aldim. Onada doktorum biraz kızdı. 3 kiloyu 1 ayda almama yani😂 oyuzden dikkat ediyorum suan 63 um 20. Hafta
archmom Kaderrr61 canım ben 53.5 ile hamile kalmıstım suan 19. Haftamızın ortasındayız 55.3 kg oldum . 🥰
Gizem93- Kaderrr61 3 aylığım 4 kilo aldım. Ama ben 52 kg ile hamile kaldım. 70e kadar yolun var dedi doktorum 😀