eliff26 Zalina 29+1 iz iki çocuğum var onların peşine koşarken nasıl akşam oluyor anlamıyorum çok yoruluyorum bunun haricinde bir sorun yok şükür
Serpil3413 Zalina baş agrım var iki üç gündür bebeğimi bugün vajinamda hissediyorum zonkluyor resmen 29+5 neden acaba normal mi
hrykksl Benim 29+3 günlük. Şuanlık bir sıkıntı yok. Sadece arada mide yanması, uykusuzluk, yorgunluk oluyor sizin nasıl geçiyor?
Zalina hrykksl ben kendimi çok agir hissediyorum oturup kalkarken zorluk çekiyorum geceleri yatamiyorum ayaklarim sizliyor sabaha kadar aynada kendimi çirkin görüyorum 🤦🏼♀️Cildimde nokta nokta leke oluşmuş delli oliyor artik doğurmak istiyorum 😔
Zalina 123melek daha iki ayimiz var benimkide uykularim haram oldu geceleri yatamiyorum oraya dön buraya dön napsamda olmiyor burnum tikaniyor balkon kapisini açip yatiyorum o derece gündüzleri çok güzel uyuyorum amma 😀sonra işler kaliyor napicam bilemedim ben sağ salim dogursakda
aselelif06 Sağ kalçam yok gibi üzerine basamıyoruö sürüyerek götürüyorum ayagımı 😪 desteksiz asla kalkamıyorum artık dogurmak istiyorum ama çok korkuyorum 🥶
hrykksl Zalina valla arada bende de oluyor oturduğum yerden kendimi yorgun hissediyorum kaç kilo aldınız?
Zalina hrykksl ben 8kilo almişim canim 🤭amma durmadan yiyorum akşam yemekden sonra agzim boş durmiyor bu aralar citos hastasi oldum her gün bi paket tüketiyorum tuzlu birde limona duz döküp yiyeni gördünüzmi hiç öyle yiyorum 🤣eşim bu çoçuk nasil çikacak çok merak ediyor herşey yedirdin diyor 😀
Zalina 123melek ayni bende öyleyim ateş basar yatakda üstümü hep acarim oraya dönerim buraya olmiyor 🤦🏼♀️Genelde ayaklarim çok sizlar bi an önce doğurmak istiyorum dengem bozuldu hormonlar maf etdi beni hep gülüyorum gece gündüz eşim ciddi bişey söyler ben yine kahka atarim ayni anda aglarimda 🤣🤣
Zalina hrykksl aman ne olacak ye canim can bogazdan gelir 🤣eşim poncik diyor bana hiç aldiriş etmiyorum bile güzel oldun diyor 🙄
Zalina 123melek galiba bebek büyüdükçe agzimiz durmiyor birde mide bulantim yada mide yanmasi yok yok bende ondanda habire yiyorum galiba 🤣
Zalina hrykksl normal doğumu düşünyorsunuz yada sezeryanmi cati maunesi hangi haftalar olur bi fikriniz varmi
hrykksl Zalina ben uygun olursa normal doğum düşünüyorum bugün doktora sordum bir aksilik çıkmazsa 38. Haftada yapıcam dedi
Zalina eliff26 allah yardamcin olsun canim çoçukla zor oliyor valla biz iki kişiyiz yine yorulyorum evde
Zalina Serpil3413 ayakda fazlami kaldiniz acaba yorgunlukdanmi diyecem bende ayakda kalinca oraya hep öyle baski yapar yinede bi doktora gidin olmasa