Mavi87 çok sağ olun. Evet bu yollar biraz sancılı süreçler, hamd olsun zorda olsa atlatabilmişsiniz süreci. Evet ivedilikle neyin şifa getireceğini inanıyorsak deniyoruz bu uğurda.
Ovulasyon olmasaydı klasik 14.gün diye ona göre değerlenebilecektiniz mesela, hakeza soğan suyunuda o tarihe kadar içecektiniz.
Yumurtlama günlerinizde kasıklarda ağrı oluyor mu? Ben öyle anlıyorum o günlerin yumurtlama olduğunu.
Dördüncü ayım denemelerde, süt maydonoz buharı, soğan suyu, hayıt, süt icinde karanfil (alternatif Tıp sayfasında okumuştum) ve yakı deniyorum.
Gıda takviyesi c life okumuştum ama denemedim. Olumlu/ olumsuz sonuç alanlarıda okudum.
Sizin tecrübeniz olmuş muydu?
Sizin kullandığınız ürünüde duymuştum, sizle tecrübeyle sabit bu en azından, olmazsa şayet alıcam inş.
Eczaneden mi almıştınız, bir ay mı kullandınız?
Bunu kullanırken ekstra yaptığınız kendinizce vesile olduğuna inandığınız bir şey var mıydı?
Klomen bazılarında sonuç aldırmıyor, arkadaşım famera ve çatlama iğnesi oldu bakalım bu ay ne olacak.
(Biraz Uzun oldu, karışmasın sorular diye parargaf yaptım) ve tanıştığımıza memnun oldum :)