EzgiiK Merhabaa,son haftada olanlar kimlerr?? 39+2 yim ama hala bir belirti yok ve görünen normal doğumdu geçen hafta kontrolde🤷🏼♀️ Yarın tekrar kontrolüm var bakalım✨
Leylayunus EzgiiK sormayın ya 38+3 oldum herkes üçğncü gebelik olınca erken gelir diyo ama yok nerdeee artık hareket etmekte çop zorlanıyorum iki tane de küçğk çocuk peşlerinde git gel ölüyorum akşama kadar
Oglakdorukcum EzgiiK aynen bende de belirti yok 38.+6 olduk nişan su yok ama mide bulantısı halsizlik var bide gece karnıma kramp felan giriyor agrıyor heryerim ama bugune kadar yoktu Birgünde herşey değişebiliyor insallah sonuna geldik ya
Esraguvennn EzgiiK belirti valla bence paldır kuldur oluyor canım. 38+6 da gece nisanım geldi. Ben evde ağrı bekliyordum gelen yok giden yok. Arkadaşımda bi git hastaneye belki enfeksiyon kaparsın dedi gittim 1 cm açıklık ile yatıs verdi doktor kasilmalarin var ağrı hissetmiyor musun scilmaya başlamışsın dedi bende de tık yoktu nu şekilde eve gönderemem 8 9 saate tam açıklık olur tahminimce dedi ağrın olmadan da bebeği itemezsin dedi suni verip başlatalım dedi akşam 22.30 da serumu vermeye başladılar 3.35 de oğlum doğdu 39+0 olmuştuk
Yeniden EzgiiK magnezyum kullandınız mı? Kullandıysanız ne zaman? 😀İki postu birleştiriyorum kendi içimde 🤣🤣
EzgiiK Leylayunus bende zorlanıyorum geçrekten ki benim ilk hamileliğim☺️ Sizi gerçekten düşünemiyorum İnşallah bir an önce sağlıkla kavuşuruz hepimiz☺️☺️
Nsannannesi Leylayunus sasirttin şuan beni benim de bir buçuk yaşında kızım var çok hareketli yoruyo beni erken dogururum diye dusunuyordum ama alakasi yokmus demek
EzgiiK Oglakdorukcum benimde karnımda özellikle akşamları toplanma oluyor belli kramp ama cok cok şiddetli ve ağrılı değil. Karnımda aşağıya inmedi henüz bence yani☺️☺️ Yarın kontrolde görücez eğer kanala girmemişse bana gün vericek sezeryan için gibi geliyor hiç sezeryan konuşmadık ama🤷🏼♀️
EzgiiK Esraguvennn ayy yarın gittiğimde bende belki açıklığım vardır falan diye düşünğyorum yani kendimi avutayım diyorum sezeryan olmamak için ama kısmet🙏🏻
Oglakdorukcum EzgiiK evet beımde gece uykuda sağdan sola dönerken oldu kramp ve agrı hareket etmeden uyumak tek çare 😂 9 ay sen rahat uyu uykusuzluk vardı ama agrı yoktu sımdı son 8 gün Allah yardımcımız olsun neden sezeryana gün vericek doğum pozisyonunda degilmi bende 7sinde gidicem konuşucam 12sine kadar gelmezse suni sancıyla mı artık busekılde yapmak lazım
Esraguvennn EzgiiK ya sezeryan eğer bir sıkıntı olmazsa en son çare. Mesela günün geldi acılık belirti yok mu suni verirler suyu ebeler patlatır. Eğer hala açıklık olmazsa ve 12 saat içinde doğum olmazsa o zaman sezeryana alınırsın. Birde suni sancıca bebek strese giriyor kalp atışları duzensizlesebiliyor o durum ciddi boyuta geçerse o zaman sezeryana alınırsın.
EzgiiK Oglakdorukcum işte günüm geldi diye kendim öyle düşünüyorum ben doktor gün vericem falan demedi de. Doğum pozisyonunda çatı muayenesindede cok güzel demişti sıkıntı yok demişti ama bilmiyorum işte☺️☺️
EzgiiK Esraguvennn ozaman bekler heralde doktorda gününü. Onu işte kesin olarak yarın ögrenicem kontrolde🙈🙈
EzgiiK Yeniden evet kullandım. Doktorum 5. Ayda başlamamı söylemişti ve başladım. Belki erken başladığım için ayaklarımda falan hiç kramp yaşamadım🤷🏼♀️ Şuan hala kullanıyorum ben
Oglakdorukcum EzgiiK aynıyız benımde sıkıntı yok sımdı lık sadece normal doğum diye konuştuk sanırsam sezeryan olsaydı 38 haftada alıyorlar ondan sordu herhalde bende uygunsa normal dedim çatıya baktı doğurursun dedi banada gün vermedi sadece 7side muayeneye cagırdı belki konuşuruz bu sefer çünkü ya sancı tutacak doguma gidicem yada gün geçecek doguma gidicem insallah senınde benımde gerek kalmaz bişey sancı gelirde gider doğurur geliriz
Yeniden EzgiiK farklı bir post var denk geldiyseniz magnezyum ne zaman bırakılmalı diye. Belkide magnezyumdan dolayı sancılar engelleniyor olabilir mi🤨 ben 35. Haftadayım magneYum almadığım zaman regl sancısı gibi başlıyor ağrılarım gittikçe artıyor. İçtiğim zaman daha iyiyim. 🤷♀️🤷♀️
Oglakdorukcum EzgiiK hadi hayırlısı güzel haberler alırsın insallah bence sen benden önce dogurursun, 😂🥰
EzgiiK Nilfer123 yaaaa sizin benden de cok muş🙈🙈 en son gittiğiniz de doktorunuz ne dedi beklicez mi demişti normal dogum için? Veya ne kadara kadar beklicez dedi
Elisss33 Nilfer123 Bende 40 +6 oldum bu gün itibariyle beklemek çok zormuş taaa. Yarın kontrolüm var bakalım