Hilalylmz58 14+2 olduk bzde kiz olcak nasipse isallah midede gaz sikintim cok onun disinda iyim cok sukur :)
eminerol Hilalylmz58 ayni haftadaymisiz😊 daha cinsiyet öğrenemedim ama bu hafta ici inşallah öğrenebilirim kalça kramplarindan başka sikeyetim yok
Fatmacaglar Hilalylmz58 canım cinsiyeti ne zaman öğrendin benim de 13 haftalık merak ediyorım belli olmuş mudur ?
Deniz_10 9+6 olduk 🥰 cinsiyeti kaçıncı haftada öğrenicez bakalım , kızımdayken 15 haftalıkken öğrenmiştik ☺️
Busramhr Deniz_10 12 den sonra doktorunda tecrübeli olmasıyla bebekte gösterirse anlaşılıyormuş tabi 20 haftaya kadar uzayanıda duydum 🙈
Adaletipkiran Deniz_10 bende 9+6 dayım henüz hastaneye gitmedim daha kan testi bile vermedim😄sadece idrarda baktım ewde
Hacer- 14 de girdik bizde ama cinsiyet belli değil henüz kalça ağrılarım var sadece. Sağlıkla gelsin inşallah cümlemizin evlatları
Aysekrcy 13+2 🍋 olduk artık yarın cinsiyet ve ikili tarama testi sonuçlarını öğrenicez heyecandan uyuyamam artık 🙈
mmk01 14+0 olduk bel ağrısı ağızda tatsızlık sürekli ya naneli şeker yada naneli sakız ağzımda olmak zorunda çok kötü 7. Haftadan beri böyle
BegumIscanTunc Deniz_10 10+4 haftalık olduk mide bulantısı, iştahsızlık, mide yanması,gaz sorunu,ateş basması,baş ağrısı şuan bunlar var inşallah daha fazlası olmaz bu kadarı bile zor🥺
mmk01 Cesrabkn bn 13+2 tırnakla ikili taramaya girdim tahminde bulundu yüzde seksen buraya bi girdim ki çoğunluğun değişmiş net olmadığı için umut bağlanamayan çalışıyorum bnde
Aysekrcy Cesrabkn doktoruna göre değişiyor heralde canım doktor geçen hafta bakarken ısrar ettik sonuçlar çıkınca söliyim şuan tam emin olamıyorum dedi yarın gidicez bakalm
Babyto-Mom Cesrabkn CeyhunMelikeMislina Evwt canım benim de dünden beri öyle soğuk yere oturmuştum dün o yaptı sanırım nasıl geçecek onu da bilmiyorum🤷♀️ 15+2 yiz bizde mide bulantılarım da devam ediyor maaleseff
CeyhunMelikeMislina Deniz_10 Bende 10+2 bayanlar mide bulantısı ve ateş basması hariç bi sıkıntım yoktu şükür fakat 3 saattir kuyruk sokumum çok agrıyor böyle olan var mı ?
Mervebilgi CeyhunMelikeMislina gecmis olsun ikimizde aynı hafta aynı gün sayıyoruz felaket bir kuyruk sokumu ağrısı var magnezyumlu soda içmeye çalış bende ekstra uçuk problemi cok oldu iştahsızlık ama yinede çok sukur