2_prens-annesi Merhaba Güzel Anneler 🤗 Ben 16 haftalık gebeyim evde pilates yapan varmı acaba normal doğum için iyi bir etkinlikmiş duyduğuma göre sizlerede sormak istedim…
EzgiPektas1 2_prens-annesi evet ben yapıyorum evde kendi kendime tavsiye ederim ama ben sizin haftalarında başlamadım. Doktorunuza danışarak başlamanızı öneririm.
Anneolmak07 2_prens-annesi pilatesi bilmiyorum ama 16. Haftamda yogaya başladım.29. Haftadayım.hocayla beraber yapıyorduk fakat pandemiden dolayı şuan haftanın 2 saati online yapıyoruz.Diğer günlerde yürüyüş ve youtube dan bulduğum videolarla yoga yapıyorum.Bir de Zeynep Gözübüyük haftanın 2 günü falan instagramda ücretsiz online ders veriyor.ona katılıyorum.Şimdiye kadar hiç sırt ağrısı ve kramp vs. yaşamamamın sebebini yogaya bağlıyorum.Psikolojik olarak da bebeğinle bağını daha da kuvvetlendiriyor.Ders sonrasında bebeğinin de hoşuna gittiğini hareketlerinden anlıyorsun🥰Şiddetle tavsiye ederim👍
Semazrl 2_prens-annesi ben baya uzun bir süre yaptım 3. Aydan 7. Aya kadar falan sonra ağrılarım var diye bıraktım daha yapamıyorum keşke bırakmasaydim çok faydası oluyor insana erken başlayıp alışmak en iyisi ve hergun Ebru Şallı nin hamile pilatesi videosunu açıp yapıyordum keşke bırakmasaydim 😊
PelinAydemir-0107 2_prens-annesi merhaba bende doktorum tavsiyesiyle 12 haftanın içinde başladım online yapıyoruz ilgilenirseniz sayfasını paylaşabilir im İstanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama normalde yerleri Bağdat caddesinde . Şuan pandemiden zoom üzerinden haftada 2 defa ort.45 dk lık dersleri var zaten hamileler için ayrı oluyor ona göre yardımcı oluyor görüntülü de gayet verimli oluyor bende şuan 16+5 haftama girdim 🤗 en azından hareket oluyor ve bilinçli hareketler ilerleyen dönemde daha da verimli gelecektir bizler için :)
Aysenur04 Merhaba kizlar, bende 20 haftalık hamileyim evde plates yoga yapmak istiyorum tabi önce doktoruma danışıp başlayacağım. Evde plates veya yoga yapan var mı? Ve hangi videolardan yardim alıyorsunuz acaba yardımcı olabilir misiniz ?
Duyguff Aysenur04 ben evde kendi kendine yapmayı riskli buldum o yüzden onlie zoomdan dila bayrak hocaya başladım, Sadece yoga değil doğum anında nefes tekniklerini de anlatıyor tavsiye ederim😇
Beyzan Aysenur04 ebe serap sağır var kendisi hamileyken çektiği videoları izledim ben karşıdaki hamile olunca daha keyifli oluyor
HilalSallahoglu Anneolmak07 bende yogayla plates arasında kararsız kaldım açıkcası vücudumun şekli fazla bozulmasın ve kilo kontrolü için platese mi başlasam bilmiyorum online yoga da denedim aslında çok sakinleştirdi
Semazrl ironbaby ben tek ders olarak alıyorum Dila hocadan doğumuma az kaldığı için paket almadım 50 TL ders başı
Anneolmak07 HilalSallahoglu ikisini beraber de yapabilirsin.yoga zaten vücudunu açıyor.Gün içerisinde vaktin varsa sabah yoga,akşam pilates,yada bir gün yoga bir gün plates.hocalarımız ne der bilmiyorum ama riskin yoksa sporun zararı olmaz☺️Ne kadar çok hareket o kadar kolay geçer hamileliğin.Ama dikkatli yapmak lazım tabi🤗
Sulleersoy Ben gebelik öncesi aletli pilatese gidiyordum ilk 2 ay ara verdim. Düşük riskim vs yoktu doktorum 10. Haftadan sonra başlayabilirsşn dedi birebir gidiyorum hocam hamile piletesi ve bazı yaga hareketlerini harmanlıyor çok bel ağrım vardı faydasını gördüm
Zeyynep 2_prens-annesi ben ilk gebeliğimde yaptım ama o haftalarda değil 30 haftadan sonra doktoruma danışarak yaptım çokta faydasını gördüm sende doktoruna danışarak başlıcağın tarihe karar verebilirsin. Koca göbüşle eğlenceli oluyor :))