Zeynep_cagdas 34+3 olduk 😊ilk gebeliğim ilk 4 ay kusmalar ve serumlarla geçti ☹️Şimdide reflü bacak ve bel ağrısı eşlik ediyor.Herşeyi hazır kızımın bi kendisi eksik 🌸prenses doğum düşünüyorum ama hala kararsızım 🤩

1mervef bence gayet iyi canım çok şükür uyumlu benimde 34+1 de 2352 geldi

Zeynep_cagdas şuan bi şikayetim yok şükür alışverişim ve doğum çantam hazır😇 çatı muayenesi olmadım sezaryen olucağım için😇

Zeynep_cagdas bel fıtığımın verdiği ağrı dışında bi şikayetim yok çok şükür 36 haftam dolmak üzere 36’dan sonra ağrılarım olurmu bilemiyorum sezeryan olacagım 38 e gün verirse 2 haftam kaldı diyebilirim

Zeynep_cagdas benimde öyle. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinde. Birdahaki gebeligimizi umarım eslerle geciririz. Çünkü sinir stres bende çok oldu gebeligimin en başından beri. Uzaklık çok kotu. Ve dediğin gibi insan eşine nazlanmak ister hissetmesini ister… Bu arada kaç haftalıksiniz.

@Z_Israfilova eynep_cagdas#12372569
merhaba benim de kızım makat geliş 25.haftasından beri hiç dönmedi doktorda bu saatten sonra dönmez dedi 36+5 günlük hamileyim kasiklarim bugün ağrımaya başladı ayaklarım ve ellerim sisti bol su ve biraz yürüyüş dışında hiç bisey iyi gelmiyor 38+5 de doktor sezeryan dedi kismetse

Dygu21 evet canim ondan oluyormus carsamba doktora gidicm onada sorarim. Emn olmk icin

Dygu21 ayni durum bendede var gittim geldim oyle oldu inan ki iki gundur yutagim feci agriyor ve basima vuruyor reflumu ne mahvetti beni

Zeynep_cagdas 35+6 dayız ufak tefek eksiklerden başka çantamı hazır 10 günden fazladır bel ağrısı var yürümekte çok zorlanıyorum artık ama doğum için yürümemde lazım dün gece bacaklarım aniden şişti onu da anlamadım tuzlu da yemiyorum normal mi acaba

Zeynep_cagdas 35+1 doğum çantası hazır ufak tefek eksikler var halledicem beşiğimiz kaldı nedense iki adım ötedeki mağazada ama eşimde bende artık bi gına geldi gidip almıyoruz beş dklık iş halbuki 😁 Sancılarım var şuan bütün kemiklerimde ağrıyo evde yangın var diye koşasım geliyo sanki biri sırtıma ateş yapıştırmış yanıyorum 😪

Gkcenn kilosuna bakmadık acil doktoru vardı nst tek gösterdim 9 gün sonra geliceğim için ultrasona girmek istemedim ama 32 haftalıkken 1900 gr dı şimdi kaç olmuş bilmiyorum tabiki 🙈