Kızlar, güzel anneler nasılsınız? Çok sıkılıyorum bunalıyorum. Biraz sohbet ederiz. Nasıl geçiyor hamilelik, şikayetleriniz neler, çatı muayenesi oldunuz mu, doğum şekliniz belli mi, alışverişler ne durumda 😂

34+3 herşey hazır çantamiz hazır ufak tefek tamamlanacak şeyler var evden konulacak yani.Halim keyfim yerinde çok şükür çok yorulunca bel ağrım oluyor sadece bı de ateş basmalarim 36.haftada gitcem doktoruma bakalım doğumu konuşur muyuz bilmem😊

Zeynep_cagdas alisverisler tamam eksik varsa alsinlar dogumdan sonra sezeryan olacagiz 2. Cunku cati muaynesi gerekmiyo die biliyorum ama bakarsa problem olmaz valla kasiklarimin oradaki kemiklerim belim kasiklarim ahriyor oyle cok siddetli degil. Ama karnimda bebis cok geriniyo ve cok zorluyor beni bu sanki etlerim incel gibi hepsini hissediyorum bebegin tum hareketleri yarin oburgun kendisini hangi organin oldugunuda cozersem gorursem sasmam 😂

Caniimkizim herkes kolay diyor ama cidden ben çok zorlandım, iki kez yaptırdım ama mecburiyetten. Ben de sezaryen olacağım inşallah bi aksilik olmazsa. Normal doğumdan ödüm patlıyor. 🙈 Korseyi ne almayı düşünüyorsun, benim de alışveriş bitti ama korse konusu kafamı kurcalıyor.

Ght ben de hastane çantamı hazırladım. Her şey hazır gibi ama benim biraz kasılma sıkıntım var. Onun dışında ağrım sızım olmuyor çok şükür. Ateş basması bende de var, aman Allahım. Gece tuvalete uyanıyorum sanki üstüme su dökmüşler 😂😂 ter içinde uyanıyorum.

• Ght bunu yanıtladı.

Sahika8989 benim de alışverişim kendimce tamam gibi. Ama bebek hareketleri benim de bi garip. Yani öyle bir gerdiriyor ki derim yırtılacak ayağı dışarı çıkacak sanıyorum 😂😂 bir de benim makat geliş hala 35+2yim. Başının yukarıda olması da çok zorluyor beni.

33+5 haftaya kıyafetleri ve hastane çantasını halledicez 38.haftanın içinde sezaryen olacağım

Zeynep_cagdas 35+3 dogum cantasi kıyafet hersey tamam bi korsem kaldi onu da bu haftalarda alacağım. Çatı muayenesi olmadım. Aslında olmakda istemiyorum bebeğim doğum pozisyonu aldığı için doktorum nornal düşünmemiz istiyor ben sezeryan istiyorum. Önünüzdeki hafta durumum belli olacak.

Zeynep_cagdas aynen ya teyzem var gece uykudan uyanıp bı giyinir bı soyunurdu onun gibi oldum iki pijama üstüm var bıri kalın biri ince uyandikca bı onu giyiyorum bı onu😁😁😁Doktor dedi menopozlu gibisin çok normal diye.Cok şükür yine bu halimize.Kasilmalar da normalmis sagsalim alalım inşallah Minnoslarimizi🤲

Zeynep_cagdas 35+0 ım. Boyunda iki tur kordon seklindeyiz. Ağrılarım çok artık sağsalim doğurmak istiyorum 🤦🏻‍♀️ Odamız hazır çok şükür bir tek uyku takımı kaldı eşyalarımızı hazırlayacağım hastane için 🥰

Zeynep_cagdas 36 haftalıgız hastane cantamız ve dıger butun malzemeler tamam sadece paşamızı beklıyoruz ev ve kızımla vakıt gecıriyorum bel ve bacak agrım oluyo tansıyon yukselmesı de cabası bı sekılde vakıt geçiyo bı aksılık olmazsa normal dogum olacak ☺

Ben de 35 3 tutulup kalıyorum adet sancısı gibi sancı giriyor, adımımı atamıyorum bugün yazdım kimse dönmedi,ateş basıyor,mide bulantısı falan var,bir de ayaklarim şişmiş normal mi ki?

34 haftalık oldum ben de bel ve sırt ağrısından yattığım yerden kalkamıyorum aynı durumu yaşayan var mı hele biraz hareket edince daha çok zorluyor

Bsra3456 vallahi bilmiyorum, benimki dönmedi. Hatta doktorum artık dönmesi imkansız gibi dedi son kontrolde, çünkü başını tam kamurgama yaslamış yayılmış yatıyor beyefendi 😂🙈 benim de kasılmalarım oluyor. Ters durduğu için daha çok zorluyor bence🤷🏻‍♀️