Yarenimcemre 9 haftalık hamisler nasıl gidiyor toplanın bı araya bakalım kim kiminle aynı güne geliyor doğumu
seyhanmiray18 Yarenimcemre 9+5 deyim iyi gidiyo çok şükür 2 yaşında bi kızım var bide oğlum olur insallh bakalm
Egefe Yarenimcemre bende 9. Haftadayım ama ultrasonda 1 hafta geride çıkıyor geç döllenme olmuş dedi 4. Gebeliğim ve sürpriz bebek oldu 10 aylık en küçüğüm
Yarenimcemre Kediannesi123 başın sağolsun bunu kucağına alırsın inşaallah sağ salim benimde 9+ 4 günlük gittinmi doktara
Yarenimcemre Gizem_34 mutlaka almisimdir hiç ağzım boş dursun istemiyorum daha 9+ 4 günlük ama maşallah kaç kişilik yiyorum belli değil 🤪🤪
DilayyEcr Gizem_34 9+6 haftalık benim bebişimde 🤗 tam 5 kilo aldım aşırı iştahlıyım 🤣 ama bugun biraz kanamam oldu doktora gittim hemen 3. Ayın bitene kadar yatmamı söyledi 😏
Kediannesi123 Yarenimcemre amin sağlıkla alalım 🙏🏻kalp atışını falan duymuştum sonra da çalıştığım hastane de bi iki kere baktırdım bir sorun yoktu geçen gün birden su geldi biraz bugün kontrol amaçlı gidicem yine 😊 senin ne zaman kontrol
Yarenimcemre Gizem_34 daha gitmedim bı turlu randevu alamadim ya bide atölyem var çalışıyordum fırsat bulamadım insallah bu hafta niyetim var 🤪
Yarenimcemre Kediannesi123 valla normalde gitmeden duramamda bu korana çıktığından beri bı yere çıkmaya çıkmaya alıştım şimdi dışarı çıkarsam kendimi iyi hissetmiyorum kendimi 🤪🤪