Bebeklimm Tugba1421 evdekiler büyük olunca daha kolay olur gibime geliyor inş herşeyiniz rahat geçer benim küçüğüm daha 15 aylık yavruma kıyamıyorum
Tugba1421 Bebeklimm evet canım faydaları olur yinede tabiki…yas arasi 2.5 yaş benim ikisi de küçükken biraz zor olmuştu beraber büyüyorlar zorlaniyosun ama büyüyene kadar
N_A_Z_L_I_M Bebeklimm Evet zor oldu ama şimdi arkadaş gibiler .Hamile kalmamın sebebi de tadını çıkara çıkara büyütmek Allahın izniyle
Ozlemtpl Dördüncüyü bekleyen bitek benim sanırım ☺️ benim de üç kızım var 18 ,10 ,4 yaşlarındalar buda davetsiz misafirim olucak suanlik 10. Haftamızdayız 😍
Bebeklimm Ozlemtpl rabbim kolaylık verdisin sizede. sizinkilerde kendini kurtarmış büyükler bende bezini de bırakınca bebek artık büyük badireleri bitmiş sayılıyor da 😊
Gul_meftun Ozlemtpl bide ben varım sanırım. 16-13-8 yaşlarında 2 kızım bi oğlum var. Buda oğlan nasip olursa . Uzun yıllardan sonra çok değişik bi duygu ilk defa anne oluyorum gibi.yalnız çevremden çok tepki aldım ne gerek vardı çoçukların büyümüştü falan filan sizde de oldu mu öyle
Bebeklimm Gul_meftun benim kız kardeşimle aramda 14 yaş var ozaman anneme diyorlardı ama bence insanların boşlaflarına takılmayın çünkü gerçekten o bebek başka bi seviliyor ilgiyle büyüyor 🙂
Ozlemtpl Gul_meftun aynen öyle sanki ilk hamileliğim heyecanı olsun herşeyi ilk öğreniyorsun gibi araştırması olsun ama çok güzel bir duygu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🥰 🤲 bende çevremden çok korkuyodum olumsuz tepkiler alırım diye ama aksine herkes benden çok sevindi diyebilirim ama herkesin beklentisi erkek tabi 🥰 bende hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum ☺️🤲
Gul_meftun Bebeklimm hiç kimseye takılmıyorum ben heyecanla bekliyorum sağlıkla doğsun inşallah herkesin ki
47zeynep47 Bebeklimm bende aynı ya elhamdülillah 2 cocgum var onlar üst üste doğdu araalrinda bir yaş var ama bunda beş yıl sonra yine hamilelik düşük risk olmasına ragmen cocukalrla iş çok Zor oluyor elhamdülillah 🥰🤭
pitircikannesi1 Bebeklimm 22 aylık ikiz bebeklerim var bir kiz bir erkek . Simdi de 14+1 haftalık hamileyim ☺
Gul_meftun Ozlemtpl Rabbim gönlünüze göre nasip etsin hayırlıyla ve sağlıkla tabi ki.biz 25 haftalık olduk neredeyse inşallah yarıladık yolu vakit çabuk geçsin kucağımıza alalım artık
Ozlemtpl Gul_meftun aminn canım cumlemizin inşallah 🤲❤️ sen maşallah yilu baya yarilamissin darısı benimde başıma ☺️