alenrenas1 Nnjwkwkl daha haftası küçük ama inşallah geriler bizim 28 de bile ilerliyordu sonra 33 de doktor gerilediğini söyledi
Nnjwkwkl alenrenas1 doktor ne dedi nasıl beklediniz içim içimi yiyor zaman geçmiyor hiç nasıl teslli oldunuz benm yavurumda iyi olur ins😭
Haticeyuce31 Nnjwkwkl benim arkadaşımda olmustu canim oglu sünnet oldu gene geçmedi ama doktor önemli birseu degil merak etms dedi 1 yaşına gelene kadar devam etti kucuk kucuk ama hic bir sorun teşkil etmedi sonrasında akendiliyinden geçti simdi oglu 2 yaşına girecek ve hic biseyi kalmadı hamd olsun merak etme allahn izniyle geciyor kendiliğinden onunda detaylı usgde farkedilmisyi
alenrenas1 Nnjwkwkl herhangi bir tavsiyesi olmadı takip edecez dedi 10 mm üstünde olmadığı sürece problem olmadıgını söyledi olurda ilerlerse dogumdan sonra 1,2 ay da düzeliyormus düzelmezse müdahale ederiz demişti sanırım
Nnjwkwkl kubusssss17 sizde kaç mm idi kaç hafta sonra geçti banada dua edin ne olur kızım iyi olsun benmde geç oldu zaten içim içimi yiyor
Nnjwkwkl kubusssss17 ins vala şükür suyum.falanda iyiymiş ama baksa şehirde.perinatoga yönlendirdiler benm.sehirde yok perinatolg 😕
alenrenas1 Nnjwkwkl başta baya üzüldüm ama yakın arkadasımında bebeginde varmıs hamileyken doğunca ilk çişinden sonra düzelmiş herhangi bir problem olmamıs eşimde doktor benim oda ciddi bir problem olmadıgını söyledi o yüzden cok kafaya takmamaya calıstım
Haticeyuce31 Nnjwkwkl ederim tabi kuzum etmemmi rabbim bütün kuzulqrimiza saglik sıhhat versin inşallah
Nnjwkwkl alenrenas1 esinizin bilgisi vardr rica etsem sorsanız 6mm sol böbrek genisleme milimetrik ekojnt punktatlar diyr 22 hafta ne demek bu genismele tam ama diger yazan ne hiç anlamdım😓
alenrenas1 Nnjwkwkl sorarım tabi suan evde değil nöbette benim sanırsam 25. Haftada 6 dı 28 7 ve 7,5 görünüyordu genişleme 33 de tekrar gittiğimde doktor gerilemiş normalle dönmüş dedi
Nnjwkwkl alenrenas1 ins benimkide düzelir Rabbime emnet biraz geç oldu elin yüreğimde hep insan doğurmadan anne oluyormus
ismhnkolbrn1 Geçen sene oğlumda görmüştü doktor son ultrasona kadar genişleme vardı doğumdan sonra geçer demişti geçmezse de 1 sene takip edeceğiz demişti doğduğu gün film çektiler düzelmişti 100 bebekten 98inde görülen bisey içini ferah tut 🙏
Nnjwkwkl alenrenas1 aslında nette falanda öyle diyor doktor raporu inceledi kendi baktı hatta kendi makinasında daha ufak ckti büyüme ertesi sabah aradı bu hafta bı perinatolg baksın dedi birşey çıkmaz ama bı görünün dedi başka şehire sevk etti o korkuttu bizi burda perinatolg yok diye sanırım ama gerildim