aezgi sagsbry canım vallahi öyle ben 10 kilo aldım 53 le hamile kaldım 63 le doğurdum 16 gün oluyor 55 kiloya düştüm ve cok dikkat ettim gercekten hamileyim diye yemedim durmadan tabikide canım bişey istediğinde yedim ama gündüzleri aksam bişey istese bile yemedim sabah yedimm vücudum yaksın diye ve cok kilo alınca vücut catlıyor malesef kilonun geri dönüşü var ama catlağı yok o sebeblede dikkatli devam ettimn👏🏽
sagsbry aezgi gerçekten en güzelini yapmışsın 🌼 ben senin kadar bilinçli olamadım ilk diye yedim yedim şimdi de böyle yakınıyorum🥺😅 şuana kadar pek çatlamadım ama çatlamaya çok meyilli bir vücudum var yakındır çatlamam😪
iremby elcn4139 ben ilk hamileligimde 35 kilo aldim ve 2 senede verdim çok şükür. Kiloya takılmayın onemli olan saglik. Bebegimde de bendede herhangi bir sorun olmadi. Annemde bende 30 kilo almis hamileyken o da vermis simdi zapzayif. Kilo alinir verilir sorun etmeyin hamilelik kilosu oyle cok kalici bir sey degil en fazla 1-2 ay diyet yaparsiniz istediginiz kiloya gelirsiniz. Takilmayin kilo olayina kac kere hamile olcaksiniz hayatinizda sanki tadini cikarin bu günlerin
prensesim35 elcn4139 bn o ay da 8 kilo almıştım ve bnde 58 le hamile kaldım 35+3 haftalığım şuan 12 kilo aldım bebek sağlıklı olduktan snra takılmamak gerekir veriliyor çünkü
Vscomedya elcn4139 5 ay 12 günlük hamileyim 9 kilo almışım toplam dikkat ettiğim yürüyüş yaptığım halde
Camurcu elcn4139 38+1 im 15 kilo aldım canım. Bi ara çok kafaya takıyordum ama artık takmıyorum doğurunca bakicaz artık belki vermicez de bünye yapısı sonuçta pek kafaya takmıyorum artık eski halime dönmek için elimden geleni yapicam ama olmazsa da yapacak bisiy yok napalım öyle düşün
sagsbry Gizem_ar şuan bi rahatladım bu yorumu okuyunca 😅 kilo almaktan nefret ediyorum ya çokta meyilliyim almaya zaten 😣 neyse veririm inşallah doğumdan sonra 🙏🏻
Gizem_ar sagsbry veririz veririz bende hic kilo alabilen biri değildim eski resimlerime bakıp iç geçiriyorum şu günlerde ama napim şuan zayıflama şansımız yok doğurunca artık 😂
Poyraz_basak elcn4139 valla bende 6 aylık hamileyim 65 hamile kaldım şuan 73 olmuşum bacaklarim dana gibi oldu karnimda çok buuyuk 😀sağlıkla dogurayimda sonra bir hal çaresine bakicam spor salonuna falan gidicem diyetisyene falan giderim artık napayım 😀
UrazyadaMasal Ben hiç bişey yiyemedigime rağmen 3 kilo aldım . Vücudunuzdaki kan yüzde 50 artıyor .rahminiz büyüyor. İçindeki su bebeğin ve plensentanin ağırlığıda var zaten doğumdan sonra 5 6 kilo ilk hafta gidiyor. Takmayın size kalan 6 7 kiloda verilir.
mucizemucize17 elcn4139 aksam 6 dan sonra yememeye çalış meyve ve suyla gecistir 38 haftadayım 8 kilo aldım sırf böyle yaparak sende yaparsın emin oll😊