Niltas 5+5 haftalık hamileyim varmı benle bir olanlar yada yakın olanlar nasıl geciyor hamilelik ☺️☺️
SMGCLSZ Niltas ben varım fakat ben sanırım ya korona oldum ya da grip oldum bilmiyorum beraberinde kasık ağrılarımda fazla senin var mı kasık ağrın ?
Melo24_ Niltas Normalde son adet tarihime göre 7+4 olmam gerekiyodu benim ama dün doktora gittim en fazla 5+4 dedi. Kalp atışını duydun mu sen? Kaç mm bebek canım 😊
Krcdmt Niltas tam bende 5+5 im acayip iştahsızım. Midem hep dolu ,bulantım hiç olmadı .hep uyuyorum ve halsizim
Niltas SMGCLSZ bende dün oldu kasık ve bel ağrım ama hamilelikte normal dediler :) tam kac haftalıksın canm
Yagmurr277 SMGCLSZ benimde çok fazla 4+6 dayım. Sürekli yatasım var bel ve kasık ağrısı mahfetti beni
Krcdmt Niltas SMGCLSZ Melo24_ Hav12316 Yagmurr277 Kdk mavipinokyo Zlyhh Miyyu kahve-cekirdegim yrnens17 Zamansizzz o zaman doktor sonrası buradan durumları paylaşalım. Aşağı yukarı herkes aynı zamanda gebe kalmış 🥰🥰🥰 hepimize Allah yardım etsin 🤰🏻🌸🧿
Niltas Melo24_ ya ultrasonda mı öyle cıktı kandamı :) benm son adet tarihime göre 5+5 ama Perşembe kontrole gdicem kalp sesi dıymaya bakalm kac haftalık dicek ☺️
yrnens17 Niltas 6 haftalıkken gittim 2 hafta sonra gel dedi duyamadık kalp atışını inşallah 2 hafta sonra duyarız :)
Rmsk Niltas ya tam nasıl hesaplyacagiz benim 31 Ekim son adet tarihi başlangıcı doktora gittik 7 haftalık dedi m uygulamda 8 gosteriyodu
Melo24_ Kdk Söyledi doktor. çünkü hem kese hem bebek hem kalp atışı var belki ondandır bilemiyorum😊 Beta Hcg ye göre de kaç haftalık olduğu öğreniliyor ama en doğrusu doktorun muayane etmesinden sonra olur 😊
Reyyannn Kdk 4 -5 haftalikken görünüyor aslinda net bizim oyle oldu büyüklüğünü falan da soyluyor ama daha kalp atışı duyamadik😊
Kdk Melo24_ hcgyi bir kez aile hekimim ölçtü sonra bir daha istemediler benden. Kadın doğuma gidince keseyi görünce o da istemedi. Kontrole gidince ölçtüreyimmi ki gerek varmıdır 🙄
Niltas Melo24_ Hav12316 ne zman basladı bulantın benim baslamadı acaba hic baslamıcakmı ins baslamaz 😅😅
Melo24_ Kdk Kese görününce hcg istenmiyor 😊 Sen artık bebek ve kalp atışı için gidiceksin. Bebeği gördükten sonra zaten doktor söyler ne kadarlık olduğunu😊
mavipinokyo Ben de 5+3 teyim 6 yı bekliyorum doktora gitmek için hem kese hem kalp atişi garanti olsun diye. Ara ara kasik ağrim oluyor onun dişinda şimdilik bulantim vs yok 😊
Zlyhh Bugün tam 5 haftalık oldum hamiş 3 haftalıkken hamişsin dediler öğrendim. Halsizlik , ağız tadında bozulma kasık bek agrısı var 3 gün önce 0.58 cm di 🤣 ay çok heyecanlı bebem olacak rabbim izin verirse 🌺🧿
Niltas Zlyhh canım benim cok yakınız hepimiz saglıcakla alalım kucagımıxa🥰🥰 kendimle denk birilerini bulunca sevindiö
Masal27 5+5 deyiz bizde kese ve çocuk göründü ma kalp atışı duyulmadı ve bişi sormak istiyorum başına gelen var mı bu haftalarınızda karnınızda bişi hissediyo musunuz?
Niltas Masal27 bende gaz hissediyorum 😅 ama elimle karnıma bastırınca içimde bir sey var gibi bir histe oluyor belki psikolojik blmym 🥰