Aybala123 1haziran 3bin 100 tl sezaryan oldum esim öğretmen olduğu için yarıyarıya indirim yapıldı 2bin 100 tl
1haziran Aybala123 oooo o kadar varmı ya eşimde diyoki artık bıktım bu kadar yüksek para ödemekten her ay senide çocuklarıda özel sigorta yaptırıcam diyo çok fazla ama ya fiyat
Aybala123 1haziran özel sigorta karşılamıyo ki benim eşimde bıkmıştı para ödemekten yaptırdı hiç bi işe yaramayınca iptal ettirdik.
1haziran Aybala123 aaa öyle mi bak onu bilmiyorum eşime söyliyimde iyice araştırsın boşuna yaptırmaya gerek yok o zaman
1haziran Bakalım dediğim gibi yarın devlette egemen beye gidicem ilke hanımın eşi zaten hamilelikten önce sorunum olduğunda özele değil egemen beye gidiyodum yarın o nasıl ilgilenecek bakacak bakalım ona göre bi karar vericem artık
Annesininkuzusu12 HaticeUmut bende 14 haftalık olacak normalde ilk gebelikte Salih beye gidiyordum ama bu son zamanlarda doktor değişikliği yapmayı düşündüm Levent beye gittim ama çok memnun kalamadım o yüzden ilke hanıma randevu alıcam 😊
HaticeUmut Annesininkuzusu12 ilke hanım iyi bir doktor bende ona gidiyorum inşallah sağlıklı doğumlar nasip etsin allah herkeze.
maybeoneday HaticeUmut bende merak ediyorum ayın 20sinde kontrolum var sorup öğrenicem haber veririm. Büyük ihtimalle gelmiştir diye düşünüyorum 😔
HaticeUmut maybeoneday bende haftaya randevu alicam 18 zinden sonra gitmeyi düşünüyorum ilke hanım o tarihlerde çağardı
Yeapp Tugceakdgn bende yaptırmıştım şeker yüklemesi 70 küsürlü bişeydi pahalı değil ikili arama testi de gayet uygun fiyattaydı hatta
HaticeUmut Yeapp ikili test bizde yaptiricaz kısmetse doktor önerirse. 500 tl falan diyorlardı ama doğru mu ne kadarmış fiyatı acaba