Geçmeyen mide bulantısı
Canım yaa geçmiş olsun 😔 çok zor Allah yardımcımız olsun bende 11. Haftadayım ilk hamileliğimde hastanede kolumda serumla kusuyodum gözümü açamıyodum bulantıdan bu daha hafif geçiyo çok kusmam yok ama sürekli bulanıyorum 6. Haftadan beri bu şekilde bile dayanılcak gibi değil ne cesaretle ikincilere kalkıştık bilmiyorum 😔
Burcu benim bu ikinci hamileliğin ilk hamileliğim dokuz ay boyunca hastanede serumlarla geçti gözümü dahi açamıyorum sürekli kusuyordum ve kilo kaybediyordum su dahi içemiyordum sanırım ikincisi de öyle geçecek Ama umarım sadece üç ay sürer yoksa dayanıkck gibi değil çünkü 😩😩 Allah hepimize kolaylık versin inşallh 🙏
burcuburcu benimde ilk hamileliği de dokuz ay boyunca senin gibi serumlarla hastanede gözümü açamıyordum buda sanırım öyle olacak 😔😔 zaten ikinci de Sağlıklı sıhhatli doğsun inşlh 3. düşünmüyorummmmm 😃😃
Pelinnn aynen bende öyleyim 14. Hafta ve hiç bir azalma Yok herşey mideme fazla geliyor yediğim an dışarıda 7 kilo gitmiş en son tartıya çıktığımda su bile Yok önce elma yedim iyi geldi şimdi onuda çıkarıyorum şimdi mandalina yersem çıkarmıyorum bakalım o ne kadar gidecek o da günde en fazla 1 tane
Pelinnn bana baş ucumda kraker bulundurmamı söyledi canım doktor. Sabah ilk kalktıgında bir iki tane agzına at biraz dinlen sonra kalk dedi ve işe yarıyor dene. Çok kokulu ortamlara girme cok baharatlı seyler tüketme ve tuzlu yemeye çalış iyi gelicektir. 🙂
Pelinnn pelin bende eşime diyorum bu doğumdan sonra beni ksıırlaştırsınlar ilk doğumdan sonra bidaha asla çocuk yapmam diyodum ama bundan sonra gerçekten yapmam
burcuburcu aynısı ben diyorum çok zor geçiyor çıkar çıkar öldüm bu ilk ve son olur sanırım
Kesinlikle kraker ve naneli şeker
GlahBilgiliPelit bana da doktor demişti. Ama hıc ıse yaramadı 😄 hep sonuç aynıydı 😬
Burcu bünyeye göre değişir canım o çünkü tek bildiğim be anladığım hamilelelik herkesde aynı etkiyi yaratmıyor 😄
Pelinnn 15.haftamdayım ama hala devam ediyor kusmalarım😔 Önceki zamanlara göre azaldı ama...
Ya 14. Haftada geçmesi lazım aslında niye geçmiyo ki
burcuburcu Benim artık ilaçta kesmiyor. Bazı gebelerde olabilirmiş ama yine de araştıralım dedi kan testleri istedi İnşallah bi sorun çıkmaz da razıyım artık napayım alıştım😔
Pelinnn kıtır ekmek yada hafif kızarmış ekmek seviyorsan galeta da olabilir yanında beyaz peynir çok açık çay içerek en azından enerjisiz kalmanı engelleyebilirsin. Tamamen aç şekilde boş mide ile bulantın daha da artar bir de yemeğin üstüne uzanmak yerine oturur pozisyonda dinlenerek de istifra etmeni engelleyebilirsin