• Geçmeyen mide bulantısı

Pelinnn allah kolaylık versin insan hiç birşeyden keyif alamıyor çok haklısın ama işde dediğin gb bünye ile alakalı senin bu şekilde geçiyor sanırım ama umudunu kesme ilk hamilelikle 2. Hamilelik bile farklı oluyormuş belki kesilir 🙏🏻

Pelinnn Allah kolaylık versin canım. Bende suan 39haftalık hamıleyım. Son ayıma kadar hep mıgde bulantısıyla geçirdim günlerimi. Ne yaptıysam da yaramadı. Umarım sende kısa sürer bu olay 😔

Canım yaa geçmiş olsun 😔 çok zor Allah yardımcımız olsun bende 11. Haftadayım ilk hamileliğimde hastanede kolumda serumla kusuyodum gözümü açamıyodum bulantıdan bu daha hafif geçiyo çok kusmam yok ama sürekli bulanıyorum 6. Haftadan beri bu şekilde bile dayanılcak gibi değil ne cesaretle ikincilere kalkıştık bilmiyorum 😔

Pelinnn ekşi yiyebilirsen yemeye çalış çok iyi geliyor mideye bende şuan 12 haftalığım hala devam ediyor. bide limonlu suyu içmeyi dene vücudun susuz kalmasın . Allah yardımcımız olsun çok zor ama Napalım anne olmak kolay değil 😔

Burcu benim bu ikinci hamileliğin ilk hamileliğim dokuz ay boyunca hastanede serumlarla geçti gözümü dahi açamıyorum sürekli kusuyordum ve kilo kaybediyordum su dahi içemiyordum sanırım ikincisi de öyle geçecek Ama umarım sadece üç ay sürer yoksa dayanıkck gibi değil çünkü 😩😩 Allah hepimize kolaylık versin inşallh 🙏

burcuburcu benimde ilk hamileliği de dokuz ay boyunca senin gibi serumlarla hastanede gözümü açamıyordum buda sanırım öyle olacak 😔😔 zaten ikinci de Sağlıklı sıhhatli doğsun inşlh 3. düşünmüyorummmmm 😃😃

Sonay zaten sadece mandalina 🍊 yiyebiliyorum aksama kadar Üç tane mandalina ile duruyorum ve sürekli kusuyorum su dahi içemiyorum 😔😔😔

Pelinnn aynen bende öyleyim 14. Hafta ve hiç bir azalma Yok herşey mideme fazla geliyor yediğim an dışarıda 7 kilo gitmiş en son tartıya çıktığımda su bile Yok önce elma yedim iyi geldi şimdi onuda çıkarıyorum şimdi mandalina yersem çıkarmıyorum bakalım o ne kadar gidecek o da günde en fazla 1 tane

Pelinnn bana baş ucumda kraker bulundurmamı söyledi canım doktor. Sabah ilk kalktıgında bir iki tane agzına at biraz dinlen sonra kalk dedi ve işe yarıyor dene. Çok kokulu ortamlara girme cok baharatlı seyler tüketme ve tuzlu yemeye çalış iyi gelicektir. 🙂

Pelinnn pelin bende eşime diyorum bu doğumdan sonra beni ksıırlaştırsınlar ilk doğumdan sonra bidaha asla çocuk yapmam diyodum ama bundan sonra gerçekten yapmam

burcuburcu aynısı ben diyorum çok zor geçiyor çıkar çıkar öldüm bu ilk ve son olur sanırım

Kesinlikle kraker ve naneli şeker

Pelinnn aaa senin daha kötüymüş ıkıncıde olması 😔 Rabbım yardımcın olsun. Bende az cekmedım yanı ılk gercı benımde. İnsanın evden dısarı cıkası bıle gelmıyor o durumdayken tat alamıyorsun hıcbıseyden. Insallah bu o kadar uzun sürmez 🙏🏼

Burcu bünyeye göre değişir canım o çünkü tek bildiğim be anladığım hamilelelik herkesde aynı etkiyi yaratmıyor 😄

burcuburcu Benim artık ilaçta kesmiyor. Bazı gebelerde olabilirmiş ama yine de araştıralım dedi kan testleri istedi İnşallah bi sorun çıkmaz da razıyım artık napayım alıştım😔

Pelinnn kıtır ekmek yada hafif kızarmış ekmek seviyorsan galeta da olabilir yanında beyaz peynir çok açık çay içerek en azından enerjisiz kalmanı engelleyebilirsin. Tamamen aç şekilde boş mide ile bulantın daha da artar bir de yemeğin üstüne uzanmak yerine oturur pozisyonda dinlenerek de istifra etmeni engelleyebilirsin