imren91 39+6 yız , yarın sabah suni ile doğumu başlatacağız. Kaç gündür dua ediyorum kendisi gelsin diye ama gelmiyor. Ağrım başlıyor , geliyor bu kez diyorum ama yarım saat sonra bir şeyim kalmıyor. Kesin bunlar Oğlak burcu olmalarından kaynaklı😅
Mom092 imren91 benmkide oglak inatci keciler 😂 insallah sabaha kadar acilman olurda guzelcee suni flan almazsin😍 sag salim kucagina al canm 🤲🏻
Astadavistabeybi imren91 benimkide oğlak doktor yüzüne bakalım diyor inatçı poposunu dönüyor 😬açılmanız var mı
Merveacar97 imren91 bende yarin 40+2 de suni ile dogum yapcam 8 bıcukta gırıs yapcam hayırlı kolay dogumlarımız olsun
ecembugra53 imren91 suni den şakın korkma ben 24 saat çeltin 😊 hem fitil verdiler hem suni serum verdiler canm 😊 kendi sancınla aynı damla damla geliyor serumdan zateb 😊
Mervekaraali 40+2 haftaligiz dogmuyorrr yarin doktora gidicez bakalim ne olacak,kesinlikle hepsinde oglak inadi var 😄
ecembugra53 imren91 canım ben ilk önce suni fitil verdiler denediler rahim yumuşaması için 😂sonra seruma geçtiler herkesin bir olmuyor ki 😂 bende 1 cm açıklık vardı o kadar sancı cektim sonuç 😂 spinal sezeryan oldum 😂🙂
Minikmucizem199 imren91 40+4 bekliyoruz valla gelmeye niyeti yok kızımın sancı yok açılma yok 😀nişan flan da gelmedi 😀şimdiye kadar ilk gebeliğim çok heyecanlıyım bir an önce doğsun istiyorum annesi gibi oğlak Burcu olacak inşallah 😀
imren91 Minikmucizem199 Ben de diyordum acaba 40 ı geçirsem mi acele mi ediyorum suni için ama baksana sen de 40 ı geçmişsin . Gelen giden yokmuş 😅valla nasip işi cidden bu
Minikmucizem199 imren91 bende hep erken doğum dan korkuyordum ki 41 haftalık olduk gelen yok inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ya