MerveKaya38 annee27 Tunceli güzel şuan burdayiz yazın her yer gittik gezdik tek sıkıntısı hastane ve drlari onlarda olsa daha iyi olur . Bu arada Pembis home bile var 😂
Eylul58 annee27 Tunceli merkez de vardır söylediklerin doğrudur, bize ilçeden çıkmak yasak merkeze gidemiyoruz, mazeret izinleriyle ancak hastane için Elazığ a gidebiliyoruz.. Teşekkürler 😊
Sedosss2 celikbebeklerr benim eşimde Samsunlu Salıpazarından. Astsubay jandarma ve şırnaktayız 😅 görünce yazmak istedim :))
Sedosss2 Nurgull__ bence de.. bizde cizredeyiz bir çok batı ilinden daha gelişmiş şahsen ben hiç sıkılmıyorum. Çok şükür aradığım her şeye de ulaşıyorum. 5. Bölge için en iyi yer diyebilirim ama artık burası da kolay kolay her yazana çıkmıyor diye biliyorum
Mhrbnbz_1 Sedosss2 esim beytussebaptaydi 5 yil dag basi insanlarda sosyallikte hayatla baglantisi yok yoktu calisma saatleride hic guzel degildi
Ozgeklcsln Eylul58 bizde geçen yaz tunceliden geldik batıdayız şuan Malatya dayz tam bi batı değl ama eşim iş konusunda rahat
d-b_2019 Tuba18 senin yine iyiymiş benim burda da 1 tane a101 bitanede bim var o kadar ufak tefekde bakkal falan 😂😂 allah yardımcımız olsun allahtan bu sene tayinciyiz
celikbebeklerr Beyaban merkezdeyiz. Cakirsöğüt komando tugayi, eşiniz biliyordur mutlaka. Allah yardimciniz olsun, insallah tez vakitte bitirin :)
Mhrbnbz_1 Beyaban eger dogu gorevi icin bence en guzel yer diyarbakir esim johte hafta ici 8.5 gorevleri gunu birlik hafta sonu ve resmi tatiller veriliyor ve yasam sartlarida cok guzel bizdr bu yil bati tayincisiyiz uzatmayi kabul etmezler torpille geliyorlarmis buraya bakalim hakkimizda hayirlisi olsn