Eylul58 Eşim uzman jandarma , Tunceli de doğu görevindeyiz, bu sene batıya tayin olcaz kismetse🤗 eşi uzman jandarma olanlar batı da nerde görev yapıyor, tavsiye edermisiniz ? lütfen bi el atın tercihlere nereyi yazacağımızı şaştık 🤷🏻♀️
Tuba18 Eylul58 bizde batı görevindeyiz Adana/Tufanbeyli hiç tavsiye etmem bildiğim doğu gibi dağ başındayız ne hastahane ne gidecek bir yer ne de kafe pastahane anlayacağın hiçbir şey yok 2 tane A-101 bir tane bim bir tane de şok var bunlara şükrediyoruz 😅
celikbebeklerr Eylul58 benim eşimde jandarma astsubay, şırnaktayiz bu sene batıya dönüyoruz. Sinop yazalim diyoruz, yazdığımız yerler gelir inşallah. Allah yardimciniz olsun💟
Sulbiye Defnelokusu Antalya alanyadayız aslında yazkları çok yoğun oluyor işleri maddi açıdan pahalı bi yer bi o kadarda çok güzel ben seviyorum burayı ☺️
Bittercikolataa Eylul58 Ne alaka? Herkesin eşi Uzman ya da Polis değil sonuçta güzelim. Bilmediğim halde nasıl yazabilirim ki. Sağlık sorularına da az cevap geliyor neden? Çünkü herkes ayni sorunu yaşamıyor ya da bilmediği konu hakkında yorum yapamıyor. 🤦♀️
63-16 Eylul58 ondan değil de jandarma eşi olan sayısı kaynanası olanların sayısından epey az olduğu için cevap gelmiyor olabilir mi? 😊
Eylul58 Bittercikolataa Herkesin olmayabilir ama coğunun da var biliyoruz, o kadar uzmanlarla alakalı post okudum canısı, var bayağı yani rahat ol sen 🌝
Eylul58 Tugcek33 Bizde uzatmayı kabul etmeyeceklermiş baştan söylediler, hakkımızda hayırlısı olsun 🤗
Eylul58 Tuba18 Desene bizim burdan farkı yok 🤦🏻♀️ Burda da 1 a101 var market olarak 😁 Sosyal hayatımız koronadan öncede yoktu burda zaten 😄
luckymother Tuba18 vallahi allahtan şok falan varmış ben batman Hasankeyf deyim burda sadece a101 var 😏
d-b_2019 Tuba18 senin yine iyiymiş benim burda da 1 tane a101 bitanede bim var o kadar ufak tefekde bakkal falan 😂😂 allah yardımcımız olsun allahtan bu sene tayinciyiz
annee27 Eylul58 tuncelide migros bile var hafta sonlari ovacik yolunda mangal yeni acilan sahil yolu parkinda gzl bir yuruyus yazlari ovacik ve sinan plajinda yuzmek siz degerlendirememissiniz demekki cok gzl doguya tek tercih vericez biz oda tunceli bnm esim astsubay izmiri tavsiye ederim deniz ayaklarmn altinda cocugunuzda varsa istediginiz aktiviteyi yapabilirsnz. Haftasonlari yuzmeye cocugunuzla avmdeki eglence merkezlerine gidebilirsiniz ama pamdemi surecinde paristede olsa mlsf pek bisey mumkun olmuyor. Ins. Asi sayesinde yazq kadar biterse bu illet burada rahat edersiniz tabi bornovaya dusmediginiz surece orasi kaydirmaymis galiba
Tuba18 luckymother işte buna da şükür diyorum onlar olmasaydı 😅korona yokken de eve kapalıydım şuan yine aynı şekilde eve kapalıyım zaten köy
Zeliiiss luckymother orayı çok seviyorum ya yıkılmadan önce daha güzeldi ama yikildiktan sonra gezilecek hiçbir yeri kalmadı en zoru siziinkiymis merkez en az yarım saat Allah yardımcınız olsun 😊
Eylul58 luckymother Alay komutanı uzatmayla gelmesin kimse demiş, bizim kaldığımız yer çok kötü olsa da torpilli olanlar burayi tercih ediyormus genelde dogu görevi icin rahat diye beşinci bölge olduğu halde