HavvaMerve Konya da olan hamile anneler tanışalım 😊 kaçıncı hamileliğiniz? kaç haftalıksınız? hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
Merveucar HavvaMerve ayy konyalı birini buldum 😍 ilk gebeligim benim anıt hastanesine sibel hanıma gidiyorum 5+0 olduk bugün cumaya randevumuz var insallah😍
Tugbaoztrkmn HavvaMerve merhabalar ikinci gebelik 3.çocuk olucak inş ikiz kızlarım var şimdi oğlumu bekliyorum inş 36+2 haftalığız Medicana Hikmet karabacağa gidiyorum 😀
kkubra_42 HavvaMerve merhabalarr🤚 bnde özel büyükşehir hastanesinde ayşe günenç hanıma gidiyorum sonunda konyalıları buldum 😂
HavvaMerve Merveucar Bende çok sevindim kimse yok sanıyordum 😊 maşallah benim de üçüncü gebeliğim ama ikinci doğumum olacak Allah nasip ederse bundan önceki bebeğim karnımda ölmüştü 😔 10+3 haftalığız bizde
Asli1453 Merveucar yaa bende hamileligimin başından beri sibel tünere gitti 5 ay önce dogum yaptım ama hala konuşuyorz cok tatlı bi doktor
HavvaMerve Tugbaoztrkmn Maşallah çok az kalmış ne güzel sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️ Bende medova Fuat bey
Ferda_ Tugbaoztrkmn hikmet bey perinatolog mu acaba? Hamile değilim ama riskli durumlarım var memnun musunuz?
Ferda_ Funda-07 ali acar’dan özel muayene için randevu alamadım 15 dk telefonda boşa bekledim, özel kliniği nerde acaba numarasını nasıl bulabilirim? Cumartesi günleri çalışıyor mu ve eşleri muayene odasına alıyor mu? Hamile değilim ama riskli durumlarım var o yüzden soruyorum kusura bakmayın.
HavvaMerve Arzuli Merhaba ikili tarama testi yaptırdınız mı? 15inde randevum var kararsız kaldım 🤷🏻♀️
Elagny97_ 28 +5 Meram tıp fakültesi Hasan energin 😊 İlk gebeliğim erken doğum riskim var 1 aydır hastanede yatıyorum 😥
HavvaMerve Elagny97_ Merhabalar inşallah biran önce atlatırsın canım sağ salim çıkarsın Rabbim bebeğinizi size bağışlasın 🤲🏼
Marbling HavvaMerve benimde 2.hamileliğim Fuat beye başladım ilk doktorum Hikmet Karabacaktı. Nasıl fuat bey kaçıncı haftadasınız
Arzuli HavvaMerve yaptırdım ben yani çok da şart mı bilmiyorum kesinn sonuç vermiyor onu da biliyorum ama doktora odaklı gideceğim galiba bu süreçte hiçbirşey bilmiyorum o yüzden herşeyi de yaptıracak gibi duruyorum yaptırdıktan sonra da hiç de gerek yokmuş ama deyip geçiyorum 😊
HavvaMerve Arzuli Bende yaptırırım galiba testler yüzde yüz sonuç degil tabi ki Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏼
Betl4201 Merhaba 36+4 olduk ikinci gebeliğim ilki kalbi durmuştu, buda ilk çocuğum olacak inş 🙏🏻 Şehir hastanesi Nur Gözde kulhana veya Melike hanıma gidiyorum randevu sıkıntısı olduğu için hangisinden alabilirsem artık😀
HavvaMerve Betl4201 Merhaba maşallah sizinde az kalmış sağ salim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım 😇🤲🏼