annesininkelegi LamiyaCetinkaya sqaut ve çömelerek perine acıcı hareketler yapın evde. Eviniz cok uzak degilse hastaneye ve sancılarınız 5 dk da 1 e düzenliye ininceye kadar evde gecirirseniz daha kolay gecer insallah 😊
LamiyaCetinkaya annesininkelegi Demin bahçede biraz dolaştık eşimle, eğildim kalktım falan.. hâlâ aynı şekilde devam ediyor kasılmalarım, artış yok. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek 🤷
LamiyaCetinkaya Anneme diyorum ağrım var hastaneye mi gitsek diye, son haftaların bu ağrı olması normal diyor kafayı yedirecek bana😂😂 Eşim ağrı artarsa beraber gideriz boşver anneni diyor garibim benden daha heyecanlı 🙈
Ceylanaydemir LamiyaCetinkaya Tutayım bari 😅 Ama unuturum rahatsız etmediği için gider aklımdan büyükleri bekliyorum dayanılmaz olanları 🤣
Ceylanaydemir LamiyaCetinkaya senin hala devam mı aralıkları nasıl ☺️ Çoğalma falan var mı bide cinsiyeti nedir
LamiyaCetinkaya Ceylanaydemir Ay hâlâ aynı şekil devam ediyor, şimdi yine dakika tutuyorum bakalım aralıkları azalmış mı diye.. Doktoruma dedim yarın gel bir bakalım dedi. Oğlum olcak, ya senin?
Ceylanaydemir LamiyaCetinkaya Benimde Oğlum olucak inşallah ☺️ Benim bel ağrısı gitti resmen sadece kasılma var hayırlısıyla kucaklarımıza Allalım inşallah 😊
LamiyaCetinkaya Kızlar doktor kontrolümden geldim, hissettiğim ağrı ve kasılmalar doğum habercisiymiş, bebek artık çok aşağıda bu hafta doğurursun sen dedi 💃
Dogacevikk LamiyaCetinkaya aynı benimde dün ishal mide bulantısı yaşadım belim de ağrıyordu kasıklarıma da iğne batırıyorlar gibiydi çok hafif bi ağrı hissediyordum kasıklarım akşam geçti bel ğrımda geçti gibi ama dakika falan tutmadım hiç 39+1im ben acaba doğuruyormuyum ilk gebeliğim ayy
LamiyaCetinkaya Dogacevikk valla canım herkesin bünyesi farklıymış, ama dediğin belirtiler doğum belirtisi yani. Haftan da iyice ileri, sancın falan olursa dk tut düzenliyse hastaneye git ihmal etme 😌