Sema99 Zagrozunannesi aynıyız günümüz 🤗🤗 benim suyum fazla o yüzden bekliyoruz her an Doğum olabilir die
elif0690 UstaGlah Canım ben de 26 haftalık olcam yarın..9 kilo da bn aldım..Üstelik 77yle hamile kalmıştım..Napalım sağlık olsun..
Melegimveben UstaGlah 24. haftadayım 6 kilo aldım canım 38 kiloyla hamile kalmıştım sanırım şuan 44 kiloyum
Pnr Kızlar çok dikkat edin kiloya bende Doğum yapalı 2 buçuk ay oldu emzirme döneminde sütüm olsun diye daha da kilo aldımm🙊
Mavi1 Pnr zaten doktorlar emzirme döneminde sütüm olsun şunu yiyeyim bunu yiyeyim ay dur şunuda yiyeyim diye yemeyin diyor 😊 suyu bol bol tüketmen süt için yeterliymiş kendinizi böyle rahatlatın, güzel dönemler geçirmeniz dileğiyle 👌🏻😊
KaderGlserinOk 65 le kaldım şuan 70 kiloyum 25+4 😒 10 gün oldu hamur tatlıyı ve geç yemeyi kestim bakalım ne kadar sürecek 😏
Esra___ UstaGlah 54le hamile kaldım şuan 15+5 haftalık bebeğim ve ben 58 kiloyum 😢 böyle giderse sonumu düşünmek bile istemiyorum
Mel_yuz 26 haftalık hamileyim 62 kilo ile hamile kaldım şimdi 74 kilo olmuşum 🙄🙄 ama hiç mide bulantısı kusma olmadı ondan Mıdır acaba 🤔😓
Duygu123 UstaGlah ya ben 69 la hamile kaldım ilk 1 ay 1 kilo aldım 15.haftamda tartildim 2 kiloya yakın kilo vermişim şuan 68 kiloyum bebek kilosu iyi ama ben nasıl kilo verdim anlamadım mide bulantısı veya iştahsızlık yaşamıyorum 😒