sudamlasi [bilinmeyen] her yere bu soruyu soruyosunuz😄 yumurtalık kızda olur erkeğin ki başka bişey. Kız demiş yani iki Dr da demek ki kızınız olcak
Melikeb19 [bilinmeyen] detaylı ultrason doğrudur 😅 17 haftada erkek 18 de kız dediler 20 de erkek kesinleşti kaç haftalık bilmiyorum ama biraz daha beklemen gerek
sudamlasi Melikeb19 bende anlamadım her yere soruyo doktor yumurtalık gördü sizce erkek midir diye sanırım yumurtalığın hangi cinsiyete ait oldugunu bilmıyo🙂
bademgozlu sudamlasi yumurtalık erkeklerde de var canım bu yüzden soruyordur arkadaş. Testislerine yumurtalık denebiliyor araştırın isterseniz 😘
sudamlasi bademgozlu evet öyleymiş şimdi baktım ama arkadaş detaylı ya girmiş olmalı ya Dr net bişey söylemedi yada kendisi yanlış anladı teşekkür ederim bu arada bilgi için😉
bademgozlu Detaylıya girmiştir evet ama belki sormamıştır yada doktor ayrıca bilgilendirmemiştir 😅 ben devlette detaylıya girdim ve bana hiç bilgilendirme vs yapmadı bende birşey sormadım. Cinsiyetini bilmesem sorardım belki ama onu da biliyordum o yüzden sormadım 🤗 öylede olmuş olabilir sudamlasi
TugbaLafci sudamlasi detaylıda kesin belli olacak diye bişey yok ki canım ben 8. Ayına kadar cinsiyetini göstermeyen bebek biliyorum 🤗🤗
sudamlasi [bilinmeyen] bu kadar mı dedi sadece haftan ileri kemik yapısından fln kıza erkeğe benzıyo demedi mi
sudamlasi TugbaLafci evet bebek göstermeyince normal olarak Dr da göremıyo kuzenim 7.ayında öğrendi bebek o zaman da göstermemişti ama dr kemik yapısından erkek oldugunu söyledi
TugbaLafci [bilinmeyen] canım her bebek net gösterecek diye bişe yok bi dahaki gidişinde çikolata felan ye hareketli olursa görebilirsin ben 12-13. Haftamda öğrendim cinsiyetini 🤗🤗
sudamlasi [bilinmeyen] bi daha ki kontrolde çikolata ye de git canım hareketlensin utangaç herhalde bebeğin 😄bebeğin alışverişini de yapamamışsındır yine de göremezlerse cinsiyeti ortak renklerde kıyafet alırsın☺