Turunc Mervekayaa sabahları bulantı oluyor ama onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür 🙏 çok acıkıyorum ek olarak 😂😂
2prensannesi2008 Mervekayaa 9+3 şuan hiçbir şekilde hamilelik belirtim yok sadece geceleri mide yanması var 🤭 9 haftaya kadar mide bulantısıyla geçti
Mervekayaa Nehirimmm06 dikkatli olmasın seni korkutmak gibi olmasın ama benim sonradan kanamam oldu ve hastene de yattım dinlen sürekli ve doktorunu bilgilendir bu konuda ..
aslica Nehirimmm06 ben de de oluyor arada.Doktora git mutlaka ve dinlen kendini yorma.Ağır iş yapma sakın.
47zeynep47 Nehirimmm06 ben 10 haftalık oldum elhamdülillah ama benimde lekelenmem var kahverengi de ama porgestan kullanıyorum nasib Rabb’im.nasib ederse allacagiz kucagimiza
aslica Bu haftadan bulantılarım başladı.Yediğim hiçbir şeyden zevk almıyorum.Yemeden önce de bulantım var yedikten sonra da.Hep bir halsizlik.Umarım önümüzdeki haftalarda geçer.
47zeynep47 2prensannesi2008 benimde mide bulantısı hafifledi ama ilaçtan dolayı herşeyden tiksindim🤦🤦
Nehirimmm06 47zeynep47 benden dün pıhtıda geldi canım bugünde geldi siyah doktor bi sorun görmedi iğnede oluyorum haftalık inşallah düzelir
Mgs21715 Mervekayaa çok halsizim 2 gündür 😌 Ve hemen hemen herkeste sabah bulantısı varken,bende aksine akşam yemeğinden sonra bulantı oluyor 🙈
tgba22 Mgs21715 aynı bende de hazımsızlıkoluyor akşam yemeginden sonra aşırı derece gazlı şeyler içmek istiyorum
Mgs21715 tgba22 akşam yemeğinde daha çok lokmamı çiğniyor ve daha az yiyorum ama yok bı türlü ne yapacağımı bilemedim bende😔 Bende maden suyu içmeye çalışıyorum onu da severek içmedigim için midemi bulandırıyor 🤦
tgba22 Mgs21715 ben meyveli soda iciyorum rahatlatıyor o biraz ama dün gece kustum yine de cok da az yiyorm yemekte
sedefyrs1101 9+1 :) Mide bulantılarım daha bu hafta başladı iştah kesilmesi dışında sorun yok çok şükür 🤲😇