Doğum yaklaştıkça heyecan artıyo benim ilk duğumum olacak iki duyguyu birden yaşıyorum mutluluk ve korku sizde de böyle mi.Allah nasip ederse 24 temmuzda 40 haftamı dolduruyorum kızımı bir an önce kucağıma almak istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum 🤰👼🏻🤱
SON 58 GÜNÜ KALAN HAMİŞLER
ZeynepYldrm seninle aynı durumdayım canım benimde 36 günüm kaldı inşallah hem heyecanlıyım hem biraz korkuyorum çok tuhaf birşey 😍😄 ama bir an önce kuzumu kollarıma almak istiyorum ☺❤
ZeynepYldrm bizimde 38 gun kaldı aynı seyler bende de var😑😑
Bizimde 47 günümüz kaldı 🤗 bende bir an önce bebeğimi kollarıma almak için sabırsızlanıyorum gittikçe dahada zorlanıyorum artık zaman hemen geçsin istiyorum 😊
Zhram çok zor ya ben bacaklarımdan çok rahatsızım ve gittikçe ağırlaşıyorum☺ Tabi
Uygulama ya göre 18 🤗
Bizimde şafak 42 ama 30haziran hissediyorum ben hep👶 kaçar kilo aldiniz hanimlar?
Ben 52 kiloya hamile kaldım orucun ilk günü doktora gittim 61 kiloydum geçen gün tartındım şuan 59 kiloyum oruçtan dolayı
OuzhanMelisaero ne güzel Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ZeynepYldrm benimde ayakta kalınca hemen belim ağrıyor 😂 çok çabuk yoruluyorum son zamanlar daha zor oluyor diyorlardı öyleymiş gerçektende
ZeynepYldrm bizimde son 64 bende heyecanla bekliyorum benimde ilk olucak inş prensesimi bekliyorum daha hic bir şeyimiz de yok ortada alicaz siz naptiniz
Ravza123 eşya alınır ya canım ben ıkı kere çarpıta gıttım geldım her şeyi tamam ben bıle sasırdım yani🤗sıkma canını alırsın ınsallah
Fucshbau 67ydim 81 olmuşum ama kendımı 100 kilo gibi hissediyorum 😂😂
Ravza123 bizde de daha bişy yok son bi ayda herşey hal olur onlar sıkıntı değil ufak tefek hazırlıklar var tabi ama daha bebeğin yatağıdır arabasıdır onları daha almadık
Selam bayanlar bende bişey sormak istiyorum size benimde 53 günüm kaldı ama evelsi gün açık pembe bi akıntı geldi peceteye sildigimde dra gittim ama açıklık yok dedi sancı cikmadi iltihap var sadece kafam karisti benimde sizce bu nişanmı dogum yakinmi olur daha 33 haftaligiz 😔
Bizimde 59 günümüz kaldı 😊😊 hem korku hem heyecan duygularım karmakarısık son 8 haftamız kaldı ben bile inanamıyorum zaman nasl bu kadar hızlı gecti😊 ama son haftalar cok zormus gercekten 😣
Zagrozunannesi Bende 67yle hamile kaldım 78im şuan ama dediginiz gibi sanki 100 varım nasıl vericez bilmiyorum
ZeynepYldrm bizimde 54 gun kaldı cok heycanlanmaya basladim artık cogu seymiz tamam gibi hafta ici besigmiz gelirse odasinida duzenlicem insallh 😊 geriye araba ve anne yani besik kalyo.agrilar artik iyce belli etmeye basladi kendini Allah hepimizin yardimcisi olsun 🤗
Benim 40 gün kaldı.Bebek giderek büyüdüğü için korkum da artmaya başladı.Heyecan ağır bassa da endişeliyim.Umarım her şey yolunda gider.el ve ayaklarımda ödemler başladı.alyansımı artık takamıyorum.hareketlerim de giderek azalıyor.
- Düzenlendi
ZeynepYldrm benimde 58 gün kaldı 🤗 heyecan korku mutluluk duygularım karmakarışık 😊