MihricanA mom_ Her bebek aynı değildir canım seninki biraz daha narin demek ki benim oğlanın hic acıması yok😂 kemiklerimi kıracak gibi vuruyor bazen
mom_ MihricanA yaa keşke benimde kemiklerimi kıracak gibi vursa sürekli hareketlerini saymaktan strese giriyorum
Twinhatice Canım portakal yada mandalina ye evde varsa, soluna yat elini karnına koy konuş, kulaklıkla müzik tut bugün bi hemşire arkadasım dedi, artık alanı dar evet ama doktor hareket azalırsa mutlaka gel diyor, kordon dolanması olabilir ihmal etme..
MihricanA mom_ Azcik daha büyüsün iyice netlesecek stres yapma hatta topuklarini falan gezdirdigini hissedeceksin
Mcakir Beyzabuglem bana doktorum dedi ki bebeğin hareket etmemesinin 3 sebebi vardır. Açsındor susuzsundur ya da yorgunsundur. Karnını doyur bol su iç ve dinlen. Ortalama 5 saat kadar hiç hareket etmezse beni ara demişti.
Beyzabuglem Mcakir bende özele gidiyorum hiç doktorum böyle bı bilgi vermiyo neden acaba dediklerinizi denedim yine olmadı zaten iki saat nst de kaldım hareket yokmus kalp atışı var dedi
Mcakir Beyzabuglem evet canım okudum hepsini. Ben sormuştum hangi durumda ne kadar süre hareket etmezse tedirgin olmalıyım diye o şekilde söylemişti bana. Benim bildiğim herşeyi yapmışsın. Ben de tatlı yiyip sırt üstü yatıyorum . Karanlık oda da bekliyorum böyle durumlarda bebeğime konsatre oluyorum .
Beyzabuglem anni-8 hiç hissetmemekten iyidir canım en azından için rahat ben bugün kafayı yicem resmen hiç kipirdamiyor
Beyzabuglem Bu saat oldu hala hareket yok sabaha. Kadar da. Uyku yok bekliycem inşallah hersey normaldir
Lemonade Beyzabuglem pozisyon değiştirmiştir belki benim de 29 haftada 1 gün hiç hareket etmemişti sonraki hafta vajinamı tekmeledi ful 😅 şimdi hareketli yine çok şükür arada aklımızı almayı seviyorlar galiba 🤷🏽♀️
Hira_meyren Beyzabuglem canım.kendi doktoruna gitsene hemen hiç haraket etmemesi normal değil bence bende 6 gün doğum yaptım başıma geldi zaten bebeğin haraketleri yavaştı dikislerime alakası varmış benim doğum yaptım ve bebeğim kuvezde şu anda ihmal etme lütfen
Beyzabuglem Hira_meyren kaç haftalık doğum yaptınız benim doktorum yok arıyorum kendisi başhekim yılbaşı iznine çıkmış sekreteri telefonu açmaz diyor
Hira_meyren Beyzabuglem 33+5 doğum yaptım canım olur mu öle sey ya doktor bu bakmak zorunda yani korktmak değil amacım.seni canım hiç mi haraket yok kıpırdama
Beyzabuglem Adosum_34 etmedi canım hala beklemediyim şimdi kendi doktorumun olduğu hastameyi ariycagim
betul1- Beyzabuglem başka hastaneye gidin bi ultrasona sokup bakmaları gerekmiyor mu ? Sadece oksijenle olmaz ki dürtükleyince de tepki vermiyor mu bebeğiniz
Armessemra Beyzabuglem benimde dun hareketleri azalmisti gece oynamaya basladii ama senin uzun suredor ve hic hareket etmiosa acile git. Hafif karnina dokun o sekidle de oynuo nornalde uyandor ama baktim olmuo hic bekleme gitt
Bursa97 mom_ Düzenli kontrollere gidiyorum diyorsun canım bir skinti olsaydı doktorun mutlaka söylerdi diye düşünüyorum canım her bebek bir olmuyor belki senin ki sakin bir bebektir 😊 hepsi sağ salim doğsun inşallah 🙏
mom_ Bursa97 haklısınız bizimki biraz sakin ama işte ilk hamilelik olunca insan herşeye kafayı takıyor 🤭 amin inşallah 🙏🏻