heyymomm Gizocano evet dün gece mesela acil bir durum oldu ama hastaneyi aradığımda vermediler tabi sabah erkenden randevu alıp gitmek zorunda kaldım. hafta içi gittiğimde isteyeyim teşekkürler :)
Gizocano heyymomm gece acil bir şey olursa da direk hastaneye gidin oradan ararlar yine gelir doğum falan gibi bir durumda rica ederim☺️
paradiseeeeee Frtylmz zam geldi muayane aynı normal dogum 1750 sezeryan 2800 olmuş 😜 aman doktor iyi olsun da bend sona gidiyorum Allah hepimize hayırlı saglıklı dogum yapmayı nasipetsin
Isilhanim87 Avcılar hospital hiç memnun kalmadım ilk haftamda gitmiştim. Ilgi sıfır sorulara cevap sıfır. Sonra beylikdüzü medihaus geçtim.
ADamla heyymomm 29+2deyim ben şu an. Telefonunu istemedim, ihtiyaç duymadım hiç sıkıntılı bir hamilelik geçirdiğim için zaten çok sık gittiğimden. Ama veeriyor mu bilmiyorum 🙄
[silindi] Frtylmz merhaba bende arastırırken yazınızı gördüm de acaba dogrumu anlafım avc hosp. Normal dogum 1000 kusurmu yazdıgınız kımısı 2500 demıste
Frtylmz [silindi] beylikdüzünde ben kasım gibi sordum normal dogm 1400 sezaryan 2400 simdi bildigim kadaru ile zam yapmislar 1750 mi ne
tugcenuralbayrak merhabalar, bende aliya hanıma başladım. İlgisinden çok memnun kaldım, ama daha taze anne adayı sayılırım. 7 haftalık henüz :) ücret olarak normal doğuma 2500₺ dediler.
-Cansu- Gizemgney bende Nil hanımın hastasıyım ilk başlarda çok çok menundum ama son 3 muanedir memnun kalmadım siz nasıl memnunmusunuz. 31+3 olduk doktor değiştirmeye de cesaret edilemiyorum
Gizemgney -Cansu- ben 33 haftalığım 2 hafta once 3.45 de randevum vardi saat 6.30 a kadar bekledim sancım oldu artik oturamiyordum belim agrimaya basladi ve asistana her sordugumda 2 kisi var diyodu sonra 3 kisi oldu sinirlendim.bashekime ciktim sikayetci oldum yukardan aradilar acil alinsin die oyle girdim ve 3.30 dan saat 7 ye kadar bekledim ama kesinlikle doktorluk bir problem yok bunda adım gibi eminim 3.45 den once acil dogum geliyor tek doktor nobetci oldugu icin cikmak zorunda anlarim ama kendimde bir tıbbı asistan olarak ordaki asistanlarin doktor doguma ciktiginda ilerleyen saatlerdeki randevulu hastalari arayip doktor hanim acil ameliyata girdi randevunuz aksayabilir dilerseniz ilerleyen saatlerde gelin beklemeyin demesi gerek ben arnavutkoyden sadece nil hanimin ilgisi icin avcilara gidiyorum saatlerce beklemek zorunda degilim sonucta kendim icin gitmiyorum hoş o kadar yolu bebeğim için gidiyorum. Babam bile sinirlenip saglık bakanlığını arayıp hastaneyi şikayet etmişti. Ama kesinlikle doktorluk bir durum değil
-Cansu- Gizemgney doğru doktorluk sorun değil o hastede sorun randevu aralarının sık olması 10 dk muane süresi çok kısa. Benim rahatsız olduğum önceden muane süresi biraz daha uzundu ve bebeğin elini ayağını fln hep gösterirdi 23 den sonra 3 kez gittim hiç göstermedi 31 olduk artık merak ediyorum daha büyüdü ellerini ayaklarını nasıl olduğunu görmek istiyorum ultroson resminde 3 muanedir beyninin resmini midesini resmini veriyor çocuğun resmi yok ben ne anlarım ki beyinden mideden ben çocuğumun resmini görmek istiyorum. Tabi onlarda önemli ama doktor açısından anlaşılır şeyler ben elini ayağını merak ediyorum. 3 muanedir hevesle kızımızı görcez kızımızı görcez diye gidiyoruz midesini gösterdi beynini gösterdi tamam sağlıklı hatasıyla uyumlu dedi tamam. Çok moralim bozuldu. 3 saat muane randevu saatime gelip beklemem de cabası. 😔 çok bilgili bir doktor ama bu durum canımı sıktı.
Gizemgney -Cansu- Aslında sanırım oda doktorluk birzey degil bebek artık içinizde dönmeye basliyor bende 23 de gitmistim yanlisim yoksa bir iki kez net baktı sonrasinda bende goremedim sekil degistiriyor mesela suan 33-34 haftaligim hemen hemen gittigimde karnini ve bas cevresini goruyorum kafasini yavas yavas assagiya ceviriyor doguma yaklastikca ondandir buyuk ihtimalle yoksa uzulcek bisi yoktur tabikide ben zaten aldiğım ultrasonlsrın hicbirinden anlamiyorum birsuru ultrasonum var ama bebegin biseyini goster deseniz gosteremem o derece ilk gebeligim benimde saglikli sihhatli olsun eli kolu duzgun olsun yeter üzülmeyin sizde 😘🥰🤲🏻